02 Haziran 2011

5 Haziran Pazar günü Buğday Derneği yararına...

Aşağıdaki duyuru Buğday Derneği'nden geldi. Olduğu gibi paylaşıyorum ama satış değil alış için de orada olabileceğinizi belirtiyorum. Buğday Derneği bugüne kadar pek çok önemli projeye imza attı. Bugün artık sevgili Victor aramızda yok ancak dernek onunla olduğu gibi çalışmalarını sürdürüyor:

5 Haziran Pazar saat 11:00-16:00 arası, artık giy(e)mediğimiz EN GÜZEL kıyafetlerimizi Galata Şifahanesi'ne getiriyoruz. Her kıyafetin bedelini, sizlerle beraber belirleyeceğiz. Satılan kıyafetlerin bedeli Buğday Derneği'ne bağışlanacak. Kalan kıyafetlerse istenirse sahiplerine iade edilecek, istenmezse yardım derneklerine bağışlanacak.

ÖNEMLİ NOT: Bu etkinliğin esas amacı, benzer düşüncedeki kişileri bir araya getirmek olduğundan, kargoyla gönderim kabul edemiyoruz. Lütfen çok sayıda değil, en güzel kıyafetlerinizi getirin. Diğer giymediğiniz kıyafetlerinizi, bu konuda çalışmakta olan diğer derneklere bağışlayabilirsiniz.

Buğday Derneği olarak topluluğun gücüne inanıyoruz. Bu etkinliğin amacı artık kullanmadığımız kıyafetleri değerlendirmek, yaşamımızı ve gardrobumuzu sadeleştirmenin yanı sıra, tüketim yerine takası desteklemek, sizlerle tanışmak, kaynaşmak, eğer tanışıyorsak yeniden bir araya gelmek ve Buğday Derneği'nin ekolojik yaşamı destekleyen çalışmalarına kaynak yaratmak.

Tüm giysilerin gelmeden önce yıkanıp ütülenmiş olması gerekiyor.

Galata Şifahanesi:

Büyük Hendek Cad. No:21 Kat 2 Kuledibi / Taksim - Istanbul

LCV (Lütfen Cevap Veriniz): Önceden hazırlık yapabilmemiz için, katılma durumunuz kesinse bize haber vermenizi rica ediyoruz: Selma Yılmaz, 0212 252 52 55 veya selma@bugday.org

Pazar günü görüşmek dileğiyle,

Buğday Ailesi

Not: Dileyenler çıkışta, çok yakındaki Galata Şenliği'ne gidebilir: http://www.galatagazete.com/o/index.php/sanat/2275-22-galata-enl.html

1 yorum:

bir dilim bir tutam dedi ki...

Sevgili Tijen kandilin mübarek olsun...Berlinden sevgilerimi gönderdim.