07 Mayıs 2009

Pazar filesine dönüş

Bu siteyi farketmiş miydiniz? Ben etmemişim. Beyking'ciğim ellerin dert görmesin, ne güzel bir site açmışsın. Pazara, markete bez çantaları, fileleri ve zorunlu haller için evden poşetlerle giden, pazarcılardan asla poşet kabul etmeyen (evde bir poşet canavarı var çünkü, annem her alışverişten bol poşetle dönüyor!) biri olarak siteni ve verdiğin mesajı tüm kalbimle destekliyorum:
http://pazarfilesi.blogspot.com/

5 yorum:

ibeking dedi ki...

Çok teşekkürler desteğin için tijen..senin de etkinle kolumuza sepeti takmıyoruz ama alıyoruz elimize fileleri bez çantaları.Ne kadar çok insana poşet kullanımı sorgulattırırsak o kadar iyi.

Sevgiler

pinarbk dedi ki...

Bana da gönderdi filelerden. Artık onu kullanıyoruz. Blogda Duru'nun resmi bile var. Süt alışverişine giderken...

akasyakokusu dedi ki...

Sevgili Tijen siteyi görmedim ama son zamanlarda bende epey kafaya taktım poşetleri.
Evlendiğim ilk sene arkadaşta görüpte hevesle aldığım metal saplı bırakınca kendiliğinden iniyor tutunca yükseliyor sepet almıştım..Hatırlarsın mutlaka tarifimi..Yıllardır kullanıyorum ve bekleyen kalın bir makrome ipim var file öreceğim..Örüncede destek için mutlaka sayfama koyacağım elbette...Sevgilerimle...

nslhn dedi ki...

Tijen, kitaplarında pazar alışverişine evdeki poşetlerle gittiğini okuduğumdan beri ben de evdeki poşetlerle gidiyorum pazara. Ne kadar zaman oldu bilmiyorum ama bana kazandırdığın güzel şeylerden biri. Çuvaldan yapılmış 2 büyük Carrefour poşetim var, küçük poşetleri de bunların içine yerleştiriyor, öyle eve getiriyorum. Bunun için teşekkür etmeliyim sana. pazarfilesi blogunu da senin sayende gördüm ve tanıdığım herkese mail attım ki sitedeki hayvan resimlerini görüp naylon poşet kullanmaktan vazgeçsinler. Yazıların, tariflerin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler Tijen, her seferinde yorum yazmasam da hepsini zevkle okuyorum.

Tijen dedi ki...

Teşekkürler sevgili Neslihan!
Yorum yazman şart değil ki zaten. Ben de sana teşekkür ederim, kitaplarımı okuduğun, orada okuduklarını uyguladığın için.