13 Ekim 2009

Kartpostal

Kartpostal almayı ve göndermeyi sever misiniz? Öyleyse işte size hoşunuza gidecek bir blog:
http://thewholeworldatyourhands.blogspot.com/
İçinizde bir şeyler cız ettiyse bu kartları gördüğünüzde, neden siz de çok sevdiğiniz ve nicedir yazmadığınız birine güzel bir kartpostal göndermiyorsunuz?

17 yorum:

Hülya dedi ki...

Ne çok kart gönderirdim eskiden...bayramlarda..yeni yılda...
Herkes için ayrı ayrı kartlar seçer herbiri için ayrı mesajlar yazardım.
Her yıl niyetlenirim, bu yıl eskisi gibi kartlar yollayacağım dostlarıma...
Belki bu yılbaşı yollarım...
Sevgiler

Tijen dedi ki...

Belki de yılbaşını beklemeye gerek yok Hülya'cığım. Sıradan bir günde posta kutunda seni bekleyen bir kart/mektup kadar ne mutlu edebilir ki insanı? (Yani tabii başka mutluluklar da var hayatta ama bu da unuttuğumuz mutluluklardan biri değil mi?)

beste dedi ki...

Unutmadik hala yolluyoruz arkadasim Seda'yla 1997'den beri kartpostallasiyoruz.Londra'da ayni odada kalirken baslattik mektup ozleminden hala surer. Benim bir fikrim vardi adresini yollqyqn Franca'dan cikolata kokulu pullarla kartpostal armak hala gecerlidir:)Bloga baktim Turkiye'den giden kartpostallarin hepsi harita, bayrak, minyatur fotografi soyle bir tane son donem yasadigimiz zamani ifade eden espirili;enteresan bir kart yok diye hayiflandim.

minimalist dedi ki...

Ben e-posta icat edilmeden önce gönderirdim . Hoş şimdi e-postayla da göndermem ya. Hatırlıyorum da hepi topu 10 yıl öncesine kadar özel günlerde kartpostal seçmek, tükenmez kalemle güzelce ve hatasız yazmak ve de göndermek başlı başına bir işti ve de ayrı bir zevkti. Şimdi de yapabilirim ama nedense olmuyor. Niye?? bilmiyorum...

Tijen dedi ki...

Ne güzel Beste!
Bu ara ben de yolluyorum bol bol. Çok da hoşuma gidiyor.
*
Minimalist,
Belki başlamak lazım. Ya da en azından heves etmek. Bana göndererek başlayabilirsin istersen???

aysegul dedi ki...

Kartpostal gönderemeyeceğime göre,
netten size 'Lara Fabian'ın güzel
sevdiğiniz bir şarkısını gönderebilirim ama Tijen ablacığım.
''I will love again''olabilr mi?
Sevgilerrr

Tijen dedi ki...

Aaa neden kartpostal gönderemeyecekmişsin Ayşegül'cüğüm???

Zehra Gürgen dedi ki...

Kartpostalları kendim yapar yollardım.Hemde üniversitede bile bu şekilde devam ettim.Sonra birden yok oldu o alışkanlığım ? hayret ??
nasılda rutin hayata uymuşum ?

Tijen dedi ki...

Belki de yeniden göndermenin zamanıdır Zehra'cığım.

Özlem dedi ki...

Hatırladım şimdi, okul yıllarımda, neredeyse 30 sene önce kartpostallarımı saklardım, onları itina ile bir kutu içinde saklardım, arada bi çıkarıp bakar bakar hayallere dalardım...

Unknown dedi ki...

PAYLAŞTIĞI İİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM

Alev dedi ki...

e-mail cikti mertlik bozuldu Tijen. Eskiden Taksim'de yilbasi oncesi kart satisi icin pazar kurulurdu. Gidip tek tek tum arkadaslarim icin kart secer ve gonderirdim. Sonra mesajlar cikti, e-mail derken artik ne kart gonderir oldum nede kart alan birisi. Ozluyormuyum...Evet hemde nasil.

lahana dedi ki...

bende postcrossing.com sayesinde hemen her gun dunyanin baska yerinden kart aliyorum ve tanimadigim kisilere kart yolluyorum. cok eglenceli.

Adsız dedi ki...

Sevmem mi! Gittiğim gördüğüm köşeden kendime kart atarım, arkadaşlarımdan da kart isterim. Postalanmış karttan daha anlamlı bir başka hatıra mı olurmuş :)

balböcükleri dedi ki...

onun ayrı bir zevki vardı.vardı diyorum şimdi kartpostal mektup almak vermek hayal oldu.mektup gelince heyecanla açmak ayrı bir şevk.yılbaşlarında karlı pullu kartpostallar en sevdiklerimdendi.şimdi alışveriş merkezlerinde de çok hoş mizahi yazılı kartlar var onlarıda çok seviyorumda gelecekte halimiz ne olacak bilmiyorum.ışınlanacağız belkide vallahi inanırım.işaret parmaklarımızı değdirip ışınlanırmışız sonra pc yi anarmışız bu gün mektuplaşmayı andığımız gibi.kim bilir

Ferkay dedi ki...

Vallahi ne yalan söyleyeyim bu internet bizi tembelleştirdi. Ama çok güzel bir telaştı o.
Keşke devam ettirsek..
Öpüyorum canım..

Tijen dedi ki...

Arkadaşlar geç kalmış sayılmazsınız. Hala her köşebaşında kartpostal satılıyor. Bir tanesini alıp yazdıktan sonra iş postaneye uğramaya kalıyor. İnanın göndermesi de alması da çok keyifli!