01 Mart 2009

Fatma hanımın baklavaları

Sevgili dostlar, sağolsun Gül'cüğüm sizlere Yalova'da yaşayan ve ailesinin geçimine katkıda bulunmak için baklava yapıp sipariş verenlere kargoyla göndermek isteyen Fatma hanımdan bahsetti. Bir site açtı Fatma hanım ve bu siteye fotoğraf yükleyebildiğinde sizlerle pek çok güzellik paylaşacak. Baklava sipariş etmek isteyenler de ona sitesi aracılığıyla ulaşabilir:
http://fatma-lezgikz.blogspot.com/

9 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Canım şimdi gidip sayfasını ziyret edip yorum yazdım..Çok sağol yüce gönüllü Tijen'ciğim..Allah seni hiç bunltmsın tatlım..Kocaman öpüyorum ve sevgilerimizi gönderiyoruz annecikle..

Aybike Ceylan dedi ki...

Tijen'cigim,

Ne hos birsey, ne kadar guzel yardimci oluyorsun. Oralarda olsaydim, ilk musterilerinden olurdum.

Guzel bir hafta diliyorum, sevgilerimi gonderiyorum.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Süüpperrrrrr, Fatma Hanım'a bol siparişler dilerim canım ve sana da yürekten bir teşekkür!!!

Sevgiler,
Evren

birsence dedi ki...

merhabalar tijen hanım...sizi gerek sitenizden gerekse uzun yıllardır lezzet dergisinden gerekse diğer dergilerdeki yazılarınızdan sesssiz takip ediyordum..elma şekeri sitesinde ekşili köfteye yazmış olduğunuz yorum için teşekküre geldim...malatyalılar bu konuda mutteşem diye yazmanız bir malatyalı olarak beni çok mutlu etti...sizin gibi yemekleri bu kadar iyi analiz eden biri malatya için bunu söylüyor...çok mutlu oldum sağolun...benim sitemede uğrarsanız çok memnun nolurum...bir kaç gün içinde bende o köfteyi yayınlayacağım...iyi günler....

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Umarım bol siparişleri olur Fatma Hanımın. Daha çok akılda kalan ve kolay bir isim mi seçselerdi acaba diye düşünmeden edemedim Tijenciğim.
Hayırlı olsun diyorum.

pelince dedi ki...

Bende hemen sayfayı ziyaret ediyorum.Umarım bol siparişi olur...
Sevgiler.

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Tijen'ciğim, yardımcı olman ne kadar güzel. Bende sayfasını ziyaret edip yorum bıraktım. Keşke bayram öncesi bu blog açılabilseydi bol bol siparişleri olurdu diye düşündüm.

Bol kazançlar diliyorum Fatma hanıma...

Sevgiler...

Tijen dedi ki...

Dilerim başarılı olur Fatma hanım ve arzu ettiğinden, tahmin edebildiğinden daha güzel sonuçlar alır. Katkıda bulunmak isteyen herkese teşekkürler.

birsence dedi ki...

tijen hanım ziyaretiniz için teşekkürler...eğer baktıysanız yöresel yemekler kısmında malatya yemekleri mevcut...hoşçakalın...