30 Mart 2009

İşitme Kayıplılar için Türkçe Filmlere Türkçe Altyazı Projesi

Biraz önce Zerrin'in sitesinde görüp Delfina'ya uğradım. Delfina işitme kayıplılar için Türkçe filmlere Türkçe altyazı projesinden bahsetmiş ve sitelerimizde bu projeyi duyurarak destek olabileceğimizi söylemiş. Ben de bu sitenin okurlarına duyurmak isterim. Belki daha çok şey yapabiliriz. Neler yapabiliriz Delfina, sen söyle?

3 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

BENDE MİLLİYETTE OKUYUP, DÜN SABAH DELFİNAYA YAZMIŞTIM.
İNŞALLAH DAHA FARKLI DAHA MÜKEMMEL SONUÇLAR DA OLUR.
SEVGİLER TİJENCİĞİM.
İYİ HAFTALAR CANIM.

Narince dedi ki...

Elimizden ne gelirse yapmak isteriz. Ben öğretmenim ama kendimce sebeplerden istifa edip bıraktım yıllar önce. Çocuklar biraz daha büyüdüğünde, ihtiyacı olanlara ücretsiz dersler vermeyi düşünüyorum. Belki konuşma dilini de öğrenip bu çocuklara faydalı olabilirim.
sevgiler...

Delfina ; dedi ki...

Tijencim, anlayışına sonsuz teşekkürler.

Birilerinin bizi anlaması öyle güzel ve öyle müthiş birşey ki.Bu, birçok şeyi değiştirebiliriz inancımı artırıyor...İyi ki varsınız hepiniz..

Zerrin'in yazısında yorum olarak anlattım neler yapabileceğimizi, bu işte en önemli kısım devlet kurumlarına ulaşmaktan ve onları etkilemekten geçiyor ne yazık ki...

Çünkü internetten,basılı medyadan uzak olan ister doğudaki vatandaşlar olsun ister teknolojiyi sevmeyenler olsun,onların da haberdar olması için TRT,SESAM ( sinemalar için ) gibi kurumların kapısını tıklatmalıyız.

İnanıyorum ki herşey çok güzel olacak.

Sevgiler,