13 Kasım 2008

Göldağı'nın Güldestesi: Arapgir

Size sevgili Müjgan Üçer'in H. Suna Ertekin Akkaya ile birlikte hazırladığı "Göldağı'nın Güldestesi: Arapgir" adlı kitaptan bahsetmiş, hatta kitaptan güzel bir hikayeye burada yer vermiştim. Artık kitaba ulaşmak daha kolay. Kitapyurdu'nun sitesinden sipariş edebilirsiniz. (Hatırlatayım, kitabın geliri -masraflar çıktıktan sonra- Arapgir'deki bir okula verilecek. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü Müjgan hanım ve Suna hanım bu kitabı hazırlamak için onca emek vermekle kalmadılar, matbaa masraflarını da kendileri ödediler ve gelirini eğitim için bağışlamaya karar verdiler. Belki bilirsiniz, arkanızda bir yayınevi yoksa kitabınızı yayınlatmak da dağıtmak da zordur. Bütün engelleri aşıp bu kitabı bizlerle buluşturdukları için kendilerine bir kez daha teşekkür ederim. Dilerim nice okuru olur bu kıymetli eserin.)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Arapgir Malatyaya baglı. oranın yemeklerı ve kulturu çok guzel komsumuz Arapgırlıydı. bu guzel kıtaptan mutlaka alacagım..

pelince dedi ki...

Böyle özel bir amaca hizmet ettiği için de tekrar teşekkürler..Duyan duymayana mutlaka aktarmalı.
Annem Malatyalı, bu kitap onun için güzel bir hediye olucak...

Teşekkürler...

Ferhanca dedi ki...

Bir kitap çıkarmak ne kadrad zor, bunu en iyi sen bilirsin. bizler kulaktan duyduklarımızla zor olduğunu biliyoruz. bir de uğraşana sormak lazım.

Tijen'cim sana kolaylıklar dilerim kitaplarında.

Tijen dedi ki...

Ferhan'cığım,
Gerçekten zor zenaat. Hele de kendi imkanlarınla çıkarmak! Yayınevlerinin hiç değilse tasarımcıları var, editörleri, büyük yayınevlerinde teknik okuma yapan ayrı elemanlar... Evet geliri çok düşük ama hiç değilse masraf yapmıyorsun. Ama kendin çıkarmaya kalktığında her şeyi cebinden ödemek bir yana, kendi kitabının tasarımcısı, editörüsün aynı zamanda. Çok daha büyük emek ve katkı istiyor. Bu yüzden saygım büyük ya Müjgan hanımla Suna hanıma!
*
Pelin'ciğim, Banu'cuğum,
Bu kitabı ne kadar duyurabilirsek o kadar destek olmuş oluruz. Çok teşekkürler katkınıza.

Bocuruk dedi ki...

Tijen'ciğim,
Suna hanım da diğer bir sınıf arkadaşım Fatih Akkaya' nın annesi mi yoksa? Valla ben de gurur duydum her ikisiyle de. Yüreklerine sağlık.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Teşekkürler evet ben sınıf arkadaşınız diş hekimi M.Fatih Akkayanın annesiyim.Doğrusuya nerden arkadaş olduğunuzu merak ettim acaba Hülya olabilir mi diyor arkadaşınız Selam ve sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Arapgirin uzum yapragiyla yapilan sarmanin ustune sarma tanimam.Eski zamanlarda teyzem yaslanmadan,komsumuz vefat etmeden cok yerdimde.
Bu arada itiraf etmeliyim Malatyada gezmedigim yer kalmamistir ama birtek oraya gidemedim ne hikmetse?Bu arada su ders kitaplarini okumaktan normal kitaplari okumayi ozledim yaa.
Yaza insallah TR ye gelirsem valizin tekini kitap doldurmayi dusunuyorum,bastada seninkiler.
Yaza Tr ye gelmem icinde ortadaki en buyuk sorun ikigun once ortadan kalkti cok sukur.
Beceriksizgelinden sevgilerle