21 Temmuz 2010

Tatil için bir yer arıyorum

Sevgili dostlar, komşular, çok sevdiğim birileri için tatil yapacak huzurlu, sakin, deniz dibinde (ve tabii abartılı fiyatı olmayan) bir yer arıyorum. Çanakkale-İzmir arasında bir yerlerde. Bildiğiniz, test ettiğiniz, gittiğinizde huzur bulduğunuz, yemeklerine bayıldığınız, hep yeniden gitmek istediğiniz bir yer var mıdır? Varsa paylaşır mısınız? Teşekkürler. (Bilgi paylaşan herkese çok çok teşekkürler. Galiba bulduk bir yer, eğer memnun kalırlarsa dönüşlerinde paylaşırım.)

20 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Geçen sen mayıs ayında gittiğim Assos'un biraz dışında Berceste Otel var. bercestehotel.com internet adresi. fiyatları çok uygun harika yemekler ve tertemiz bir sahili var. Özellikle balıkları muazzam. üstelik çok sakin. Tam karşınızda Midilli var. Bahçeleri ve restaurantlarının manzarası insanı kendinden geçirecek kadar nefes kesici. Ben çok memnun ayrılmıştım. Belki ilginizi çekebilir.

Unknown dedi ki...

Sevgili Tijen. Ne kadar geç keşfetmişim diyip doğal güzelliğine doyamadığım Bozcaada var. Orda lavanta tarlaları arasında kurulu bir kaç odalı Bağ Badem de kalmıştık. Özellikle de kendi yaptıkları muhteşem reçelleri ile sabahh kahvaltıları muhteşemdi. Bağ Badem Bozcaada yazınca google dan ulaşabilirsin. Şimdiden iyi keyifler..

Krema Tadında dedi ki...

Erzurum diyecem ama deniz yok:)),
dağ olsun dersen harika olur derim ...

Unknown dedi ki...

Tijen'ciğim,
Biz Çanakkale-Kabatepe'de Kum Motel'i çok severiz eşimle..

paNDuf dedi ki...

Dikili diyorum...

Ege dedi ki...

Benim her fırsatta gittiğim, gidemediğimde de gitmek istediğim yer Datça. Sakin ve huzurlu... Geçen yıl orada Halıcı Otelde kalmıştım, manzarası harika, yemekleri iyiydi ama denize sıfır değil tepede bir otel, bu yıl nasıldır bilmiyorum sitesine bir bakın isterseniz. Palamutbükü ve Hayıtbükü'nde de güzel yerler var. http://www.halicihotel.com/halicidattr.html

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Tijencim benim aklımda o civarda tek gelen yer Bozcaada oluyor. Bu mevsim ne çok sakindir ne de çok ucuz ama yine de söylemek istedim. Ayvalıktaydım geçen hafta orası da harikaydı, deniz muazzam hava fazla sıcak ama değdi doğrusu. Şimdiden iyi tatiler gideceklere.

Handan dedi ki...

ben yollayamadım sanmıştım o yorumu gelmişse iyi

bir dilim bir tutam dedi ki...

Çesme dıyecegim ama... burası çok ama çok kalabalık olmus...Nerede eski Çeşme ah ah....Burasıda her gecen sene çoğalıyor.
Daglara gıtmek lazım.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Assossta arkdaşımın çok sevdiği yemeklerinin harika olduğunu söylediği kumbağı veya çiçeklibahçeyi önerbilirinm. İlk fırsatta bende gideceğim.

beyhan

kirazzade dedi ki...

Ben denemedim ama internetten tatil araştırmalarım sayesinde çok beğendiğim bir iki otel paylaşayım.

http://www.ottomankonak.com/default.aspx

http://www.eskidatcaevleri.com/

Şu da denediğim ve tekrar deneyecek oldugum otel:)
http://www.caprice.com.tr/top.php?ln=tr

Handan dedi ki...

trilyeye ne dersin tijen? deniz var hafta içi sakinlik var esinti var fiyatlar makul ot var yakında mudanya var siye/kumyaka vari gelip haber edersen ben varım sana bir kaç saat de olsa eşlik ederim, oteller ve fiyatları için karar verirsen görüşürüz

melitzu dedi ki...

http://www.bertizhotel.com/

yeni gittim. koyu çok sakin. muhteşem bir butik otel. çalışanlar çok iyi. yemekler enfes. bir tek arabayla ulaşım sağlansa daha iyi olur. yeri biraz ters. fiyatlar biraz pahalı ama verdiğim her kuruşa helal olsun dedim çıkarken. hatta ayrılmak istemedim hiç :)

egeli dedi ki...

Burhaniye-Ören'de ''CLUB ORİENT''
sakin,yemekleri güzel,serin, denize sıfır,kendi yaptıkları reçeller ve kendi ektikleri sebzelerle beslendik.
iki yıl üst üste gittik.ben çok sevdim,belki bilirsin orasını Tijenim.

http://www.club-orient.com.tr/

Adsız dedi ki...

Tijen'cim , uzun zaman oldu blog ziyaretleri yapmıyorum , öncelikle bunun için binlerce özür:-( Benimde favori tatil yerim Ayvalık ve çevresi , ben şu anda tavsiye yerine yapılan yorumlardan nasiplenmeyi tercih ettim desem ayıp olurmu:-)Henüz tatile çıkmak ve karar vermek kısmet olamadı maalesef.Tüm güzellikler seninle olsun.Sevgilerimle.
Nese ERSOY

Oglak Kizlari dedi ki...

Assos tan biraz ileride Sokakagzi Motel. Yarimpansiyon. Biz begendik. Fiyatlar kisi basi 50 Haziran ve Eylul de. Sezonda 65-70 Tl.

Snorkelle bile birsuru sey goruyorsun. Deniz mis.

Operim
Cigdem

Adsız dedi ki...

eski foça bence))

laleninbahcesi dedi ki...

bir gün yine tatil yeri ararsanız mutlaka Amasra'yı da görün... Araba gürültüsü yok... tarihle iç içe, sağın solun önün arkan hep deniz... Balık... ot... garılaaa pazarı da cabası.

İyi tatiller

sena dedi ki...

Merhaba Tijen Hanım;

Biraz geç mi kaldı yorumum bilmem ama ben size Ayvalık Cunda'yı tavsiye ederim. Biz iki hafta önce oradaydık. Çok sakin ve huzurlu bir ada. Biz Ezer Butik Otel'de kaldık. Herşey çok güzeldi. Özellikle yöresel lezzetli otları, balıkları ve zeytinyağlı mezeleri muhteşem. Tavsiye ederim.

Sevgiler:)

fako-balikcim//blogspot.com dedi ki...

Ismim Fikret AHSEN BÖRE
Finlandiya dan yaziyorum.
Bence Canakkale den sonra gelen "SIVRICE"yi tavsiye edebilirim. Orada kalinabilecek, keseye uygun, Yazin hakiki Istanbullularin ugrak yeridir.Tavsiye ederim. Saygilarimla
f.ahsenbore@hotmail.com