14 Temmuz 2009

Kurs-iptal

Datça'da, Domuzçukuru'nda yapılacak olan yemek kursumdan ve diğer kurslardan bahsetmiştim ancak mekanla ilgili bazı sorunlar nedeniyle tüm eğitim çalışmaları iptal edilmiş. Bildirmek istedim. (Yok yok üzülmeyin. Yani mekana ve yapılacak diğer eğitimlere, Berna'nın verdiği onca emeğe üzüldüm elbet ama tam sağlıklı yaşam programımın doruklarındayken yeni bir yolculuğa çıkmadığım için de sevindim. Her işte vardır bir hayır. Başka zamanlar, başka mekanlarda olur elbet bu kurs veya başkaları...)

8 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Çok üzüldüm canım..Yazık olmuş..!

Sevgi Küçük dedi ki...

nazarım değdi sanırım. :(

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

Hay allah..
en yararlı ne keyifli katılım olacaktı oysa.
bende üzüldüm şimdi.

Unknown dedi ki...

sağlık olsun, vardır bir hayır

Unknown dedi ki...

Cok samimiyetle soyluyorum, vallahi benim gozum kalmadi!!! Kiskanmistim gelebilecekleri ama boyle guzel organizasyonlarin varligi sevindirmisti beni. Peki diyorum, boyle toplanmalar kolay organize edilemiyorsa, herkes de gelemiyorsa, siz her ne kadar doga ile ic ice olmak istiyorsanizdaaaa, her mevsim, herkesin ulasabilecegi bir e-kurs acsaniz, biz de uye olsak diyorum!!! Bence dusunulmesi gereken bir fikir, belki sizin de akliniza gelmistir, belki baskalarinin da aklina gelmistir ama ben kendimi dusunerek bugune kadar uye olup para verdigim ama umdugumu bulamadigim bir kac siteyi dusununce, e hergun sizi okuyup, sitenizi ziyaret edince neden olmasin dedim. Cok mu zor boyle bir site kurmak? isin icine uyelik ucreti girince baska engeller mi cikar? Bilmem, aklima geldi, isterdim ve hemen ilk sirada ben olurdum. Cok sanal dusunuyorsun Basak diyeceksiniz ama n'apiim dunyanin obur ucundan iletisim kurmak icin her yol gecerli benim icin :-)))))

lezzet sefasi dedi ki...

BAsaga katiliyorum.Benimde bu kurslara katilmam zaten imkansiz.
tijen hanim birde bu fikri dusunseniz.Neden olmasin Benim gibi Dunyanin obur ucunda yada Evinde kursa katilmasini engeleyen nedenleri olanlar icin.
Cok guzel bir fikir diye dusunuyorum.
Nasilda bir giris yapmisim konuya,merhaba bile demeden :))

TURİZM VE EĞİTİM dedi ki...

Sanal da olabilir tabii uzaklıkları bertaraf etmek için ama ben yemeği koklamalı ve tatmalıyım yoksa ne bileceğim nasıl olduğunu...
otu seçmeden ,koparmadan ,aklıma geleni o an sormadan değil mi ?

Belki sonbahara Antalya yaylaları size geçit verir :)
sevgiler
Nil

mine dedi ki...

Yok arkadasim, benim gordugum ruya bu degildi zaten. Sen baska bir yerlerde bir ders olayina gireceksin :) Opuyorum yanaklarindan, Mine