"GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLER VE YAŞAMSAL RİSKLERİ"
PROF. DR. ŞEMİNUR TOPAL (YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ)
TARİH : 26 ARALIK 2008 CUMA
SAAT : 14:00
YER : KADIKÖY BELEDİYESİ BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
öhüüöhüüüü cok üzgünüm blogumu sıldım bütün yorumlarım tarıflerım gıttı ama tarıflerın bı kısmını arsıvımde saklamısım neysekı ama yorumlarım yokk öhüüüöhüüüü :(( sımdı sana yorum yazarken aklıma geldııı
Merhaba Tijen,
Duyuru için teşekkürler, ancak ofiste olmam gereken bir saat, katılmam mümkün değil. Sadece bildiğim birkaç şeyi yazmak istedim, belki faydası olur okuyanlara da:
Genetiği değiştirilmiş organizmalı ürünler (GDO, ing. GM Foods), her ne kadar insanlar için olsa da, bu ürünlerin tarımı yapılırken, eğer kurallara harfiyen uyulmazsa, o ülkenin doğal bitki örtüsü büyük zararlar görüp, kısa sürede çöl olmaya aday oluyor. En yakınımızdan örnek köşe başlarında satılan mısırlar.Bunlar GDO ve ileride toprağımızı elimizden almak gibi tehlikeli bir lezzet barındırıyorlar. Daha çok bilinçlenmemiz ve bu tip ürünleri tüketmememiz gerekiyor.
Sağlıcakla kalın.
Sevgiler,
Hilal
Yorum Gönder