28 Ağustos 2007

İsimsiz yorum meselesi

Aşağıdaki resimle ilgili hikayeyi anlatacağım ancak kısaca isimsiz yorum meselesine açıklama yazmak istedim. Özellikle de bugün ilk defa isimsiz bir yorumu (uzun zamandan beri) yayınladığım ve yine adını vermeyen bir site okuru "madem isimsiz yorum yayınlamıyordunuz onu neden yayınladınız" dediği için. Haksızlık olmasın istediğim içi bu yazıya bırakılmış tüm isimsiz yorumları yayınladım, bu yazıya mahsus olarak.

Neden yayınlamıyorum isimsiz yorumları? Zaman zaman sitenin amacını aşan yorumlar geldiği için özellikle. Burası bir arkadaş bulma sitesi değil. Yahut ne amaçla gönderildiğini anlayamadığım yorumlara da yer yok burada. Kavga dövüş, öfke, suçlama... Şimdi elimde bir örnek yok. Onun için yazamıyorum. Malum, benim kim olduğum ortada. Adım sanım var burada. Yorum yazanların da adı olsun istiyorum, hiç değilse ilk adı. Kime hitap ettiğimi bilebilmek istiyorum. Hakkım var sanırım buna. Daha söylenecek şeyler var elbet ya şu anda vaktim yok. Affedin ve anlayışla karşılayın. Sözü uzatmadığım için değil, isimsiz ve bu sitenin amacıyla ilgisi olmayan yorumları yayınlamadığım için. Gelip okuyan, yorum yazan tüm dostlara teşekkürler.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Tijen'cim sayfa degismis.Gayet hos olmus.Galiba arada bir degisim lazim.

Umarim sende iyisin.BEn hayirlisi ile dondum gorusmek uzere.

Gulenay

Tijen dedi ki...

Hoşgeldin Gülenay'cığım!
Sitende de hoşgeldin dedim ama bir de buradan yanıt vereyim istedim. İyiyim canım. Tadını çıkar evinin.

NiNo dedi ki...

isimsiz yorumlari bende sevmiyorm takdir iceriyor bile olsa sonucta insan kime hitap edecegini sasiriyor gercektende birde bende bazen unutyorum yazmayi o zamanda hemen yeni bir yorumla o bendim diyorum unutmak mumkun ama telafiside biraz daha acik olsak gonulden olsak ne var sanki...