07 Ağustos 2007

Bu da son numara...

Umut üretmeye devam ediyor demiştim ya, sahiden devam ediyor. Bu sabah gözümü bir açtım, aa yeni şeyler eklenmiş. Diyorum ya, yaratıcı insanlara bayılıyorum. Kırk yıl düşünsem böyle bir şey çıkaramam ortaya gibi geliyor. Umut çalışıyor, ben eğleniyorum. Olmuyor ama böyle... Ben ne yapayım? Kek, ekmek yapsam, kapını çalsam, sen de çay demlesen, çılgın kızın etrafta koşuştursa, biz kekimizi yiyip çay içsek?

14 yorum:

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Canım sitenin yeni şekli çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.
Tijencim bu arada seni linklerime ekledim. Sende beni eklersen çok sevinirim.
Sevgiler…
Perihan

pandora dedi ki...

Çılgın kızım hakikaten ortalıkta koşuşturup duruyor :) Sen keyfine bak, ben de eğleniyorum tasarım yaparak, en çok sevdiğim şeylerden biri zaten :)

Isil Simsek dedi ki...

bence çok güzel olmuş, ellerinize sağlık!

mor-cilek dedi ki...

merhaba tijen
sitenin yeni hali cok guzel olmus...
dilerim hayatinada yenilikler guzellikler getirir:))))
sevgiler

hera dedi ki...

logo değişikliği, sayfa düzeni, herşey çok güzel. sadece merak ettim; lotus oturuşu yapan kız aşçı külahı yerine tümden aşçı gibi mi giyinseymiş mesela.. ya da onu kaldirip senin sahane gulumseyen fotograflarindan biri de kullanilabilir sanirim.
sordun diye soyledim, bilirsin elestirmek en kolayidir:)
cok selamlar,

sevdamavisi dedi ki...

Tijenciğim,
güle güle kullan , çok güzel olmuş tasarım. sevgiler

Bir Derin Masalı dedi ki...

Çok daha iyi olmuş :))

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Tijen,
Ne kadar güzel olmuş sayfan canım.Umut'un gönlüne sağlık,ellerine sağlık..Cıvıl cıvıl bir sayfa olmuş bence.İçinde dilediğin her şey mevcut adeta..))
Sana yakışmış kısaca tatlı Tijen.Öpüyorum seni..

Sevgilerler..

Berceste dedi ki...

Bize de bekleriz, bize de :) Senle çay ve sohbet, oooooh bulunmaz nimet :)

Başlığını ortalayıp, azıcık inceltirsen çok daha güzel duracak diye düşünmekteyim. Bir de yazılar çok kara durup, dikkati üzerine çekiyor, oysa fotoğraflar da var değil mi ama!

Adsız dedi ki...

Yeni blog dizaynınız gerçekten çok hoş olmuş. Sizi ve düşünceleriniz yansıtan bir tema.

Sevgilerle...

Meltem dedi ki...

Tijen hanım merhaba,
sitenizi ilgiyle izliyor ve beğeniyorum, şu blog yarışmasına da sizde görüp girdim size ve bir kaç bloga daha oyumu verdim. Sonraki günlerde de daha oy vereceğim bloglar var tabi. Yalnız bir şey dikkatimi çekti sizi tuhfe adlı bir kullanıcı daha aday göstermiş ama blog adı yanlış yazılmış ona rağmen 15 oyunuz da orada kalmış. Bilginiz varmıydı bilmiyorum. Görüşmek üzere başarılar.

Adsız dedi ki...

Merhabalar Bukonuda son yazışim olma yolunda 1 adım atılmış ama daha olmamış. Madem siteyi takip edenlere fikir sordunuz bence ya yeni taşınılmış yada başka biryere taşınılacak ev gibi elemanlar arası acayip boşluk var Bu söylediklerim logo için Banu hanımda bu mealde yazmış. Nerim tak sepiti koluna ve mevsimlerle gelen lezzet kitaplarının kapağından zeminde fon olarak yararlanmanız yada mutfakta zen kitabının kapağının üzerinde birkaç oynama ile bu iş hallolur iyi çalışmalar. ZNGL

Adsız dedi ki...

Gokce
Kusura bakmayin ama yazamadan edemedim. Benim en cok sevdigim blog sizin blogunuzdu. Cok yalin, yazi karakteri ve rengi nedeniyle gozleri bozmadan kolay okunuyordu. Zemin rengi beyaz oldugu icin fotograflar cok daha guzel duruyordu. Bugun sitenizi actim ve tam bir sok gecirdim. Haddim degil biliyorum, sizin blogunuz, sizin zevkiniz ama madem sormussunuz nasıl diye, font cok sert, fazla bold, zemin renginden dolayi hem yukaridaki resimler hem de kitaplariniz solgun duruyor. Guzelim resimleriniz de kendini belli edemiyor. Ne guzeldi eski hali. Uzuldum acikcasi. Ben sessiz izleyicilerinizdenim ama bu sefer tutamadim kendimi kusuruma bakmayin. Serde reklamcilik olunca insan takiliyor gorsellige. Napalim alisacagim, sonucta sizi ve tarzinizi seviyorum.

iyi calismalar

Tijen dedi ki...

Herkese teşekkürler. Kusura bakmayın herkese teker teker yanıt veremiyorum, yorum sayısı artınca bunu yapmak zorlaşıyor. Arada yayınlanmamış yorumlar varsa kusura bakmayın. Eve gelip posta kutumda 200'den fazla mesaj bulunca temizlik sırasında sorun olmuş olabilir. Affedin öyle bir şey olduysa.
*
Sevgili Gökçe,
Size ayrıca yazmak istedim. Haklısnız, görselliğe hepimiz takılıyoruz. Bu zaten son hali değil muhtemelen. Blogger tasarımı kolaylaştırıcı bir sistem getirmiş. Artık vaktim oldukça her gün değiştirip hangisi daha güzel görebilirim.