22 Eylül 2011

Bu hafta Alaçatı'dayız

Evet bu hafta Alaçatı'dayız ve bambaşka renklerle çıkıyoruz karşınıza. Bu renklerin en renklisi tabii ki Maria'nın Bahçesi'nde geçirdiğimiz saatler. Siz programda belki beş dakika olarak göreceksiniz ya da biraz daha uzun ama biz epey bir zaman geçirdik Maria'nın Bahçesi'nde. Çok da keyif aldık. Gökçen beyin şarkıları, şık sunumları, Maria'nın neşeli sohbeti ve o muhteşem lezzetler. Mesela bu fotoğrafta gördüğünüz ekmek. İçinde kabak çiçeği var. Maria'nın yaratıcılığı işte. Kabak çiçeklerini değerlendirmenin binbir yolunu bulmuş çılgın ve tatlı kadın! Epeydir pazar gezisi yapmamıştık, bu hafta pazar ziyareti de var. Alaçatı çekimlerimizden bazı fotoğrafları yanda linki olan facebook sayfamıza ekledim. Fotoğrafın üzerine tıklarsanız göreceksiniz. Eski bölümlerimiz de hızla yükleniyor facebook sayfasına, izlemek isteyenleri sayfamıza bekleriz. Alaçatı bölümü tüm renkleri ve sürprizleriyle 23 Eylül Cuma 21:00'de, Kanal 24'te.

10 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

ne hoş kabak çiçekli ekmek. Süper biriyle birlikteymişsiniz sanki...

bir dilim bir tutam dedi ki...

Bak bu haberi cokdandir bekliyordum...Acaba Alacati ne zaman gelecek diye...
Ohh ohh büyük bir zevkle tv nin karsisinda programi bekleyecegim.
Sevgiler Tijen

durutarifler dedi ki...

Facebook'tan hafta sonları yayınlanan bölümleri izliyorum. Sonra notlar alıyorum. Oralara gidince nerelere gidebilirim diye.

Gerçekten ekmek çok renkli görünüyor. Kabak çiçeğinin kapananlarını bu şekilde değerlendirebiliriz.

Sevgiler

Özgen dedi ki...

Ne güzel geziyorsunuz hayranım size mutlaka izlemeliyim sevgileerimle...

Tijen dedi ki...

Hepinize sevgiler güzel kadınlar. Galiba oturup bir kabak çiçekli ekmek pişirmek lazım. Güneşin renklerini daha çok yaşamak, tadını daha çok çıkarmak için...

Unknown dedi ki...

E bu kadar mi olur? Ozlemaki'de doldurmus sayfasini benim favorilerle, sende suslemissin, kazan kaldiricam yakinda! Kesin donus yaptiracaksiniz bana, sonra soracaklar niye geldin diye, bende kabak cicegi, semizotu ve dut icin geri dondum diycem!

Kulaga cok guzel geldi be! Herneyse afiyet olsun, sohbetler daim olsun, cok optum....

YELDA dedi ki...

Ne güzel şeyler yazmışsınız... Alaçatı hep gitmek istediğim yerlerden biri en güzel mevsimi ne zaman sizce ben baharlar diye düşündüm ama ?? Seyretme imkanım olmayacak tv'den :(( en kısa zamanda bir uydu anten taktırmalıyım :))) size keyifli gezmeler Tijen Hanım... siz gezin ben de gezmiş kadar oluyorum...
Sevgiler....

Bir Dilim Düş dedi ki...

Canım sayende bir sürü yer görüyoruz ne güzel oldu bu program hem senin için hem bizim için.

Sevgiler,
Eren

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Tijencim çok güzel bir program hazırlıyorsun, emeklerine sağlık. Programın facebook sayfasını da takip ediyorum. Bu haftaki programda Kırklareli olacakmış konu, duyduğumda çok sevindim:). Çünkü benim için özel birinin memleketi Kırklareli ve ben çok merak ediyorum oraları:).
Sevgilerimle...
aslı

Hilal dedi ki...

Tijencan,

Bu sene yaşgünümde aldığım en güzel hediye bu oldu. Teşekkürler :)

Sevgiler,
Hilal