10 Ağustos 2011

Bu hafta Ayvalık'tayız

Bu hafta bölüm tekrarı pazar akşamı 20:40'a alınmış. Değişikliği ayrıca bildireyim istedim. Cuma kaçırıp pazar izlemek isteyen olursa diye.
*
Sabah 07:45. Poyraz var. Esiyor. Hem de soğuk soğuk esiyor. Deniz masmavi. Dalgalı ama olsun. Karşımda Kazdağı. Ağaçların arasından birazcık görüyorum. Çoğu insan henüz uyanmamış. Erkenciler de var tabii. Kimi kapılar açılıyor yavaştan. Gün başlıyor. Bense işe girişmeden önce (ki müjdeli günlerdeyiz, Mayam burada. Birazdan "halasııı" diye gelebilir) salim kafayla Ayvalık haberini vereyim istedim. Evet bu hafta Ayvalık'tayız. Programı açarken "Ayvalık'a her gelişimde beni dostlar karşılar" demiştim. Gerçekten de öyle olur. Her seferinde de yeni birileri eklenir dost dağarcığıma. Bu sefer de işte bu leblebileri yapan tatlı karı koca eklendi. Onlar hakkında fazla bilgi vermeyeceğim çünkü sürpriz olsun istiyorum. İkisinin de çok özel, çok güzel yürekli olduğunu ben söylemeden siz şıp diye anlayacaksınız, görür görmez. Ve yaptıkları işin ne kadar saygıyı hak ettiğini, alın teri denen şeyin ne kadar önemli olduğunu, onları görünce bir çoğumuzun aslında ter dökmeden para kazandığımızı fakat doğrusunun onların yaptığı olduğunu da anlayacaksınız. Ayvalık'ta gerçekten çok güzel dostlarım var. Onların bir çoğunu göreceksiniz zaten. Cuma 21:00'de, Kanal 24'te. Tekrarı bu hafta yine cuma gecesi 02:15 sanırım. Pazar 18:15'te de var. Televizyondan izleyemeyenler yayın saatinde kanalın web sitesinden izleyebilir demiştim. Bir de facebook sayfamız var, ona da yandaki linkten girebilirsiniz zaten. Oraya da eski bölümleri yüklüyor arkadaşlarımız. Ben bir kez de buradan emeği geçen, destek veren, yorum yapan, izleyen, eleştiri ve önerisini, beğenisini ifade eden herkese teşekkür edeyim ve işimin başına döneyim. Siz Ayvalık bölümünü izlerken biz yeni bölümlerin çekimi için yola düşmüş olacağız, şans dilekleriniz yanımızda olsun ne olur.

15 yorum:

Oglak Kizlari dedi ki...

Haydi rastgele.
Leblebi yede bayılırım. Bayramda inşallah Ayvalık da olacağım. Giderim, alırım.

Kolay gele
Gezgin ruhlu anne Çiğdem

Oglak Kizlari dedi ki...

Maya kıza da selam. Halasııı :-)

Unutkan anne Çiğdem

Sibel dedi ki...

İşte bunu bekliyordum, oleyyy! Girit leblebisi özledim beeen... Güler'de lor kurabiyesi de yapılmaya başlamış, tattın mı ablacım? Karadutlu dondurmadan da yemişsindir, o nasıl bir renk öyle değil mi.. Deniz Kestanesi'ne de gitmişsindir belki.. Off.. Ayvalık'ım geldi benim!!!

Özge S. dedi ki...

merakla bekliyorum güzel haberleri... ayvalık'a gelince, haftaya oradayım bayram planım tarihle doğayla iç içe, yine yollardayım! yaşasın... Bakalım gelecek durak neresi? sevgilerimle,

Tijen dedi ki...

Sibel'ciğim,
Bugün bir iş için Ayvalık'a gitmem gerekti, pek sakin geldi. Tam öğle saatiydi falan ama Ağustos'ta bu sakinlik? Ramazan diye herhalde. Bakalım beğenecek misin programı? (Kapanış anonsunun çekildiği manzaraya dikkat et bakalım hatırlayacak mısın?)

Tijen dedi ki...

Anne Çiğdem,
Gel şekerim buralara. Bekliyoruz.
*
Ne güzel Özge! Yollarda olmak... Gerçi Ağustos sıcağı geçtikten sonra daha güzel olur ama.

cigdemonur2 dedi ki...

Merhaba, ben Ayvalık'ta yaşıyorum ama fotoğraftaki leblebilerden haberim yok.Eski program videolarınızı beğeniyle(Fethiye)izledim.Cuma günü ne yazık evde olmayacağımızdan tv programınızı kaçıracağız.Sevgiler...

Özgen dedi ki...

Ne güzel geziyorsunuz yine Ayvalık harikadır izlemek isterim sevgiler...

Sibel dedi ki...

Ablacım Tire bölümü de eklenecek mi Facebook sayfasına? Ben onu izleyemedim ve çok üzülüyorum:( tekrarlarını da yakalayamadım:((

Tijen dedi ki...

Sibel'ciğim,
Yüklenecek tabii. Sanırım önümüzdeki hafta olur. Biz çekimde olacağımız için kanaldan birilerinden rica ederiz artık.

Tijen dedi ki...

Çiğdem hanım,
Cuma izleyemezseniz tekrarı pazar günü 20:40'ta olacakmış.
*
Sevgili Özgen,
Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Tijen hanım, sizi Nazilli'de görmek,ağırlamak bizi de çok mutlu eder. İnşallah programınız devam eder, bizlerle değişik yerleri paylaşırsınız.Sevgiler.Yorumu yayınlayabilirsiniz tabiki.
nihal-birtutamtuz.blogspot.com

Tijen dedi ki...

Sevgili Nihal hanım,
Listeye yazdım zaten. Devam edersek mutlaka Nazilli'ye de gelelim istiyorum. Teşekkürler davetiniz için.

mimosacafe dedi ki...

Nasıl bir leblebiymiş bu böyle, iyice merak ettim hikayelerini. Yayın gününde yakalayamıyorum her zaman ama kayıtlardan takipteyim. Şu leblebilere bir göz atıyorum hemen. Benim için de bol bol gez :)

Unknown dedi ki...

Ayvalık,Cunda ileride yaşamak istediğim yer.Huzur ve mutluluk kokan şehir