08 Temmuz 2011

Bu hafta Muğla ve Akyaka'dayız

Sepetim ve ben bu hafta Muğla ve Akyaka'dayız. İzlemek isteyen tüm dostlarımızı bekliyoruz. Muğla Pazarı rengarenk, Muğla mutfağı da öyle. Geleneksel lezzetler, akvaryum gibi sular, kazlar, balıklar, yaylalar, muhteşem bir kent dokusu, eski sokaklar... Bunlar ve daha fazlası için sizleri bu akşam ekran başına davet ediyoruz.

Tak Sepeti Koluna
8 Temmuz 2011 Cuma
21:00
(Tekrarları: Bu gece 02:15, Pazar 18:15 ve Pazar gecesi 04:15'te)
Televizyondan izleyemeyenler kanalın web sitesinden izleyebilir:
Kanal 24
Programa e-posta göndermek için:
taksepetikoluna@yirmidort.tv

17 yorum:

http://neselilezzetler.blogspot.com dedi ki...

Sevgili Tijen,

Merakla bekliyoruz, kolaylıklar dilerim...

Sevgilerimle,

meltem kaya

Meltem Kaya dedi ki...

Sevgili Tijen,

Merakla bekliyoruz. Kolaylıklar dilerim...

Sevgilerimle,

meltem kaya

Handan dedi ki...

oof be tijen akyaka'yı özlediğimi anımsattın bana ben de bir ara yolumu düşüreyim

Narince dedi ki...

Blogdan da duyurumu yaptım, çayımla, kekimle hazır olacağın o saatte!

Tijen dedi ki...

Meltem'ciğim,
Çok teşekkürler!

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Mutlaka izleyeceğim, Muğla ve tüm ilçelerini çok severim. Tabi seni de:))
Aslında haftaya olsaydı oralarda olucaktım:(

Tijen dedi ki...

Canım kadınlar,
Hepiniz sağolun varolun.
Sizlere ayrı ayrı yanıt yazamıyorum ama bugünlerde hayat çok yoğun. Haftaya biraz normal olacak galiba, o zaman hepinizi ziyaret edeceğim söz!

Adsız dedi ki...

Canim arkadasim, heyecanla bekliyorum...
Elif'in pastasi kesilmeden, 7 yasinin 7 isikli feneri havaya yukselmeden once seyredecegim programini...
Sana basarilar diliyorum Tijen'cigim, Jackie'den bir kart gonderdim, ac bak olur mu, sana ozel sectim :))

Fatma Kucuktas

Tijen dedi ki...

Canım Fatma'cığım,
Çok çok teşekkür ederim, çok güzeldi armağanın!

handan dedi ki...

Sevgili Tijen Hanım,
Çok güzel bir program olmuş,emeklerinize sağlık, yemekleri tadarken bizim de ağzımız sulandı doğrusu, hele o 157 senelik eve bayıldım, nadir güzellikleri bize tanıtmaya devam edeceksiniz sanırım.
Kutluyorum, ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgilerimle.
Okur Handan

Nur dedi ki...

Sevgili Tijen az önce bitti programın, sayende Muğla'nın bilmediğim yüzünü gördüm.En beğendiğim en sakin tatil beldelerinden biri olan Akyaka'nın havasını uzaktan da olsa bir kez daha hissetmiş oldum. Tekne turlarını ve Halil'in Yeri'ni ne kadar özlediğimi farkettim. En başta programının devamını ve başarılarını dilerim. Değerlendirmelerime gelirsek, beğenilerimin yanında daha iyi olmasını beklediğim kısımlar ve ek olarak görmek istediklerim şöyle.
Program içinde yerine göre sepetini doldurduğun malzemelerle hazırladığın bir tarifi sunabilirsen daha da renkli olabilir:))))
Bir eleştirim ses konusunda, bu bizim televizyondan mı yoksa gerçekten yayından mı anlayamadım ama sanki arka plan sesine göre konuşma sesleri az gibiydi, hatta bir ara tamamen gitti.
Bir de mekanları tanıtırken sadece yemekleri değil aynı zamanda mekan girişini, ortamı veya masaları da genel olarak görsek daha iyi olabilir. Bu bir mekan tanıtım programı değil biliyorum ama Halil'in Yeri'ni bildiğim için o girişteki büyük salıncağı, sevimli masaları da görsek iyi olurdu dediğim için. Son son elinde mikrofon tutmak zorunda olmasan daha iyi olacak sanki;) Kendi adıma programın daha iyi olması için önerebileceğim bu kadar;) Seni de canlı canlı olmasa da ekrandan görmüş olmak ne güzel:))))

Ellerinize sağlık, ekip olarak sizi tebrik ediyorum, bir sonraki programı merakla bekliyorum:)

HÜLYA dedi ki...

Tijen,
az önce TV den programini izledim. Sunu söyleyecegim: Programin çok güzel. Emegine saglik. Görüntüler, müzik, insanlar, gezdigin yerler... harika! Ve tabiiki senin güzelligin, iyiligin. Seni tanidigim için bir kez daha gururlandim. Arti sunu anladim. Ben Ege yi çok çoooook özledim. Yakinda esim ile Ege deyiz :-) Senin programin sayesinde oralarda gezmis gibi oldum.
Kutlarim seni, bu programin güzel olacagindan emindim. Haftaya bizi bakalim nerelere götüreceksin, simdiden merak ediyorum.
Kendine iyi bak. Sevgiler.

Esma dedi ki...

Akşam olan canlı yayını izleyememiştim ama gece olanı izledim.Çok beğendım akıcı ve eğlenceli bir proğram olmuş.Başarıların daim olsun sevgili Tijen
Esma

Tijen dedi ki...

Sevgili dostlar,
Güzel dilek ve yorumlarınız için çok çok teşekkürler. Eksiklerimiz var biliyorum, zaman içinde daha iyisini yapmak için kendi adıma var gücümle çalışacağımı bilin isterim.

lavantalimon dedi ki...

Çok başarılar dilerim.
Uyduda vardır bu kanal izleyeceğim. sevgiler.

Gulden dedi ki...

Izledim sonunda Facebook'tan:) Cok begendim. Ses tonun ne kadar tatliymis bu arada Tijencim:) Ilk bolum bile bu kadar guzel olursa bundan sonrakiler eminim daha da iyileserek devam edecektir. Insallah hic kacirmam ben de artik. Sanki kendi programimmis gibi heyecanlandim:)Kocaman tebrik ediyorum seni de ekibini de.
Sevgiler

Tijen dedi ki...

Teşekkürler Lavantalimon, teşekkürler Güldeeeen!!!