03 Nisan 2010

İzmir Bornova'da bir "Küçük Ev"

Sevgili blog komşumuz Serpil ve kardeşi Bornova'da ufak bir yer açmışlar. Adı Küçük Ev. Pastalar yapıyorlar, doğumgünü partileri düzenliyorlar, kahvaltı veriyorlar, mantı, gözleme, börekler, krepler... Daha neler var neler. Serpil'ciğim ikinizi de kutluyor ve tüm blog komşularımıza ve bizi okuyanlara duyuruyorum. Ben de İzmir'e geldiğimde mutlaka ziyaret edeceğim, şimdilik ayağımı sanal olarak sürüyorum ama geldiğimde bereketi bol olsun diye kapısında uzuuun uzun ayak sürüyeceğim, bilesin! Ayrıntılı bilgiye Serpil'in sitesinden ulaşabilirsiniz. Ben broşürden sadece telefon numarasını okuyabildim. Sanırım telefonla da bilgi alabilirsiniz: (232) 348 11 48

8 yorum:

Evren dedi ki...

ben izmirde yaşamak istiyorum...

Zehra Gürgen dedi ki...

Ben İzmir'de yaşıyordum..Şimdi orda olsam uğrardım. Artık bir İzmir seyahatime kaldı..

Bir Dilim Düş dedi ki...

:))) İzmir'e gidince uğranılacak bir yer biliyoruz artıkk :)))

Sevgiler,
Evren

Tijen dedi ki...

Gerçekten öyle Evren'ciğim!
*
Zehra'cığım, İzmir seni çeker nasılsa.
*
Diğer Evren'ciğim,
Dilerim dileğin gerçek olur.

Cafe Gusto dedi ki...

Canım Tijenciğim yorumuna teşekkür etmek amacıyla döndüğümde bu hoş sürprizinle karşılaştım.Çok şaşırdım ve sevindim.Ne zaman yolun düşerse kapım her zaman açık olacak her ne kadar senin gibi güzel yiyecekler yapamasamda elimden geleni ardıma koymuyorum..
Zarifliğinden dolayı bu büyük yürekli insana teşekkür ediyorum...sevgiler...

Tijen dedi ki...

Serpil'ciğim,
Çorbada benim de bir tutamcık tuzum olursa ne ala. Bence sen çok daha güzel yemek yapıyorsundur, öyle deme!

Bocuruk dedi ki...

Evet Tijencim, Serpil alçakgönüllülük yapmış, harika yemekler hazırlıyor. Çok da zevkli bir yer "Küçük Ev"... Sen de Serpil'in dediği gibi büyük yürekliliğini göstermişsin her zamanki gibi. İyi ki varsınız :)
Sevgilerimle...

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Tijenciğim bilgilendirdiğin için teşekkürler .Bende Bornova da yaşıyorum. Yerini Serpil Hanımın bloğunu ziyaret edip öğreneceğim.Sevgiler.