07 Haziran 2009

13 Haziran-İstanbul buluşması

Pazartesi günü eklentisidir:
NuNu, Gül, Yasemin ve Işıl demiş ki Fenerbahçe Parkı'nda olursa gelebiliriz. Onlar da olsun istediğim için yeri Fenerbahçe Parkı içindeki Romantika olarak belirleyelim diyorum. Saat olarak da öğleden sonra çay saati diyelim ne dersiniz? 14:00-17:00 arası uygun mudur? Belki şehir dışından konuklarımız da olabilirmiş. Olabilir mi acaba? Hatta Başak hatun taaa Boston'lardan duymuş, ah diyor ben de gelmek isterim. Gel, gel hatuncuğum, sen de gel. Boston-İstanbul nedir ki? Bak taaa Sofyalardan gelecekler bile var (!?!?) Güzel ve keyifli bir gün olsun. Kitap olarak yeni, eski farketmez, ne kadar çok kullanılmış olursa o kadar iyi olur, hani şöyle sos lekeli, unlu falan. Şaka şaka, nasıl istiyorsanız öyle getirin, dedim ya, kalemler yanımda olacak. (Yarından itibaren yollardayım, kısmetse perşembe akşamı İstanbul'a varacağım, arada gelen yorumlara, notlara cevap vermek için elimden geleni yapacağım söz! Cuma son güncelleme mesajını eklerim. Kesin yer, saat, tarif bilgileriyle. Şu adresten Romantika Kafe'nin bilgilerine ulaşabilirsiniz ama Fenerbahçe Parkı'nı bulduktan sonra çok kolay:
http://www.turing.org.tr/tr/tesisiletisim.asp?tid=30)
*
Sevgili İstanbullular, İstanbul'da yaşayan komşular, İzmir imza gününü duyunca buraya da buraya da dediniz. Resmen imza günü yapan yok bu ara ya olsun, ona ne gerek, biz kendi kendimize buluşuruz, isteyen kitabını getirir, imzalarım. İstanbul'da sadece bir kaç gün kalacağım. Haftasonu da olması nedeniyle cumartesiyi öneriyorum. 13 Haziran'ı. İki teklifim var, ya şöyle püfür püfür bir yerde (tabii kolay ulaşılabilir olmalı, mesela benim arabam yok, olmayanların da gelebileceği bir yer olmalı) piknik yapalım ya da Fenerbahçe Parkı'ndaki Romantika kafede buluşalım dedim. NuNu'cuğuma söyledim bu kafe işini, onun da hoşuna gitti. Kalabalık saatlere kalmadan 11 gibi buluşabiliriz mesela, ne dersiniz? Şimdi aklıma bir şey daha geldi, Anadolu Kavağı'na giden çingene vapuru mu olsa yoksa? Gidince orada bir şeyler yenir, geri dönüşte de sohbete devam edilir. Tabii ada gezisi de düşünülebilir. Kimler gelmek ister? Başka önerisi olan var mıdır? Bir kaç gün içinde karar vermeliyiz ki buluşma yer ve saatini duyurabilelim. (Bir kaç gün evde internet bağlantım yok, yanıtlarda, yorum yayınında gecikmeler olacaktır, lütfen kusura kalmayınız.)

21 yorum:

Sevgi Küçük dedi ki...

eğer ayarlayabilirsem bende katılabilirim. sabah erkenden istanbulda olurum, akşamınada geri yola çıkarım buraya. ay süper fikir bayıldım!!! :D
istanbulu pek değil hiç bilmiyorum. buluşulacak yerlere nasıl ulaşacağımı ve sonra nasıl geri dönebileceğimi anlatan olursa çok sevinirim.
düşündükçe fikir daha da çok hoşuma gitti. evet, eğer işle ilgili bir sorun çıkmazsa bende gelirimmm :D
sevgiler

funda dedi ki...

izmire istanbula gidemeyenler nolucak..böyle boynu bükük bakıcak :(

Hayat dedi ki...

O...oooo... : ))
Çok sevindim Sevgili Tijen...
İ.B.B. nin tesisleri İstanbul' da oldukça güzel...
Küçükçamlıca Tepesi Su Köşkü,Florya Sosyal Tesisleri,Hıdiv Kasrı,Fethi Paşa Korusu son dönem gidip de çok beğendiğim yerler arasında...
Bir de Göktürk' te çok sevdiğim bir arkadaşımın arazisi var.
Ancak kendisinin kemik metastazlı meme ca rahatsızlığı olduğundan üç haftada bir kemoterapi alması gerekiyor.
Günü gününe uymuyor hastalığı nedeniyle. Bu güzel insanı tanımanızı isterdim ve bir dolu kiraz ağacından hep birlikte kirazlar yemek keyifli olurdu doğrusu...
Boğaz gezisi ya da Adalar da düşünülebilir belki.Katılacak olan çoğunluğun Anadolu ya da Avrupa yakasında olmalarına ve ulaşım imkânlarına göre bir tercihte bulunulabilir.
Gerçi Cumartesileri eczanede reçete kontrol ve eksikleri tamamlama günüm benim ama bir ayarlama yapabileceğimi umarım.
Sevgiler...

Zehra Gürgen dedi ki...

Ayy ayyy İstanbul'da olmak vardı...
şimdi İstanbulda, 13'ünde İstanbul'da...
...
:(

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ŞİMDİ 2 AŞAMALI BİR YANIT BU :))
1-
AAyyy kim dediyse doğru demiş.
al işte 13 uğursuz rakam :))..
Canım kardeşciğim ayol mutfak MONTAJI var o gün :)) HELP !
Bunu bana yapmayın.. yavvv :)))

2 aşama :)

Allahım ne güzel bir gün .
ayın 13 ü Ticoşum gelecek :))
TUTMAYIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
İiiiiiiiiiii :)))
----- ----- ----- ----- ----
ROMANTİKA DİYORUM TERCİH HAKKIMI KULLANIYORUM.

Çünkü istanbul soğuk- sıcak herşey olabilir. Çok garanti bir mekan doğrusu.

hepinize sevgiler...

HUYSUZBALIK dedi ki...

Önümüzdeki hastasonu Avusturyadayım eğitim için. :( Başka zaman olsaydı keşke. Sevgiler...

pelince dedi ki...

Ya inanmıyorum ya :( haftaya cuma tatile gidiyorum ben ...
Eğer ertelenirse mutlaka yanınızda olurum.
Hem de Romantika'da buluşulacak ,ya da Kavak keyfi yapılacak...dağıldım ben şimdi :((
Eşimi kandırırım belki....Çok özendim şimdiden...

Beyza dedi ki...

Tijencim,
ne olurdu 2 hafta önce yapsaydın şu buluşma olayını. Ben de gelebilirdim o zaman. Şimdi bekleyeyim ki buralara gelesin. Ama belki yakında vardır yine böyle bir gezi planın, kim bilir?

Size şimdiden iyi eğlenceler. Bu arada ben olsam Anadolu Kavağını seçerdim :)

Sevgiler

Adsız dedi ki...

Bu hafta geliyorum istanbula gelebilirim hiç ummadığınız bir anda yanınıza ama ben ataköydeyim ulaşım kolay olsun lütfen

sevgilerrrrrrrrrr

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Tijen'ciğim,
Harika bir haber bu. Ancak o gün evdeki tadilat işlerinin en yoğun olduğu bir gün benim için. Ancak Fenerbahçedeki Romantika kahvesinde olursa kısa bir süreliğine de olsa gelebilir seni ve diğer dostlarımı görebilirim.Diğer seçenekler ise benim için pek mümkün görünmüyor.
Olmazsa sağlık olsun, bir dahaki sefere kaçırmamayı ümit ederim.
Sevgilerimle,

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Tijen çok sevindim bu habere, eğer Fenerbahce parkı romantika olursa tercihin ben orda olurum sanırım. kitabımı kolumun altına kıstırıp kahvemi seninle içmek için orda olurum. ama diğer mekanlar için söz vermiyim,sevgiler

fidaneli dedi ki...

ama olmaz ama, bula bula kardesımın duğub gununu bulmussunuz tıjen ım yaa:((

TuBiKKo dedi ki...

ben de katılabilirim sanırım bir aksilik çıkmazsa :))) sizinle tanışmayı çok isterim :)))) hem bizim sağlıklı yaşam grubundan da arkadaşlar gelecekse süper olur :)))

Unknown dedi ki...

vapur gezisi olursa Boston'a da ugrarmisiniz acaba? Hani Atlantik uzerinden gelmesi kolay olur diye dusundum :-) Kesin donus yapicam yakinda ben yazilar yuzunden vallahi!

Adsız dedi ki...

Yeni kitabı alamadım, eskilerle gelsem kabul mü? :)

Önerim yok, ulaşımı kolay olsun yeter. Yalnız çingene vapurunu kaçırırsam, size sonradan eklenme şansım kalmaz. Adalarda yine motorla yarım saat rotarlı da olsa katılım şansı olur.

Sevgiler,
Hilal

beste dedi ki...

Romantika'ya da sizede bayılıyorum ah ne güzel olur bende gelebilsem. Hemde resmi olmayan sahici sohbetli imza günü! fikirlerinizle bin yaşayın. Güzel sohbetler ve kucaklaşmalar diliyorum...

kekik dedi ki...

Hayallah! Haftasonu tam da 13 HAziran'da Ankara'da bir düğüne katılmam icap ediyor ne yazıkki!!! Yoksa hiç kaçırırmıyım! Ama bir daha gerçekleştirilebilir böyle bir etkinlik değil mi?? (Ya da ertelenebilir mi acaba??)

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Tijen'ciğim, Romantika benim içinde uygun :)) aksi bir durum olmadığı sürece bende geleceğim.

Görüşmek üzere...

Sevgi Küçük dedi ki...

sofyadan gelecek olan kişi şu an kıs kıs gülüyor!! ya bundan güzel anı olur mu?? :D
sadece kendisi sabahın 6.30 da istanbulda olacağı için acaba kimi arasam telaşında.
aman maşallah diyeyim. ne zaman bir şeye heveslensem terslik çıkar. o yüzden sakin sakin hazırlanıyorum.
gelmeyi çok istiyorum. inşallah orada olacağım.
sevgiler

Özlem Mertler dedi ki...

Ben de geliyorum, kaçırır mıyım hem severek okuduğum yazarı hem de sınıf arkadaşlarımı:))

Damak Tadı dedi ki...

Tijen'ciğim,benim Romantikadan haberim bile yoktu..Dün tesadüfen öğrendim..Ben izin aldığım için farklı bir yerde olsaydı sorun olmayacaktı..Çok mutlu oldum.Cumartesini iple çekiyorum..


Sevgiler..