27 Ekim 2008

Ekler

Aşağıdaki not İmge'den geldi. Aynen aktarıyorum:

Arkadaşlar, ben de herkese gönderiyorum, ama hepinizin de ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

vtunnel.com ya da sansursuz.net ya da fastfreeproxy.com hepsi de birer çözüm olabilir, ama çeşitli kullanım zorlukları var. (bilgisayarı yavaşlatma, bazı feature'ların çıkmaması, reklam, vs görünmemesi gibi gibi...)

Şimdi size söyleyeceğim programı bilgisayarınıza indirerek Youtube dahil tüm yasaklı sitelere eski orijinal formatında girebiliyorsunuz. Google'dan Ultra Surf yazıp, güvendiğiniz bir siteden indirebilirsiniz. Ben aşağıdaki link'ten indirdim:

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=ultrasurf&lid=6729

Yaklaşık 400 KBlik bir program, kolay yükleniyor ve bilgisayarınızı açar açmaz explorer yerine bunu tıklıyorsunuz. O size bir explorer ekranı açıyor zaten. Oradan eski hayatınıza devam ediyorsunuz. Çin'deki sansüre karşı üretilmiş ve size her bağlanışta Bahamalar'dan, Kanada'dan, ordan burdan IP veren bir program ve kesinlikle güvenli.. Tavsiye ediyorum.

Ama bu yalnızca bizim kendi bloglarımıza ve takip ettiğimiz bloglara girebilmemizi sağlıyor. Internet'teki sansür olayını ayrıca protesto etmemiz gerektiğine yürekten inanıyorum ve yapılacak her türlü protestoda varım. Bir şeyler yapmazsak sıra Facebook'a, maillere ve en sonunda toptan Internet'in kapatılmasına gelecektir.

4 yorum:

ece arar dedi ki...

ultrareach.com dan direkt indirebilirsiniz

Ordanburdanhayattan dedi ki...

aynı fikirdeyim,zaten facebookta bir imza kampanyası başlatıldı.herkes girip blog adı ve ismiyle imza veriyor.bence herkes girip yapsın bunu.belki dikkat çekebilir

HULYA dedi ki...

Tijen'ciğim,
cuma akşamı bloğa yazı eklemek üzere girince şok oldum.Hangi mahkeme hangi sebeple böyle bir karar vermiş anlayamamıştım hala da anlayabilmiş değilim.Bugün sayende bloğuma yazı ekleyebildim.Çok teşekkürler canım.Kendine iyi bak.Sevgiler

Betül İnce dedi ki...

Tijen'ciğim,

Merhaba. Haklısın, protestoya devam.
Ben de pazar günü manşete yazmıştım, şu linkteki programı indirdim ve her engeli aşıyor.
http://127.0.0.1:895/config/?action=connect
Bu da yeni bir IP alıp ulaşımı sağlıyor. Programı yükledikten sonra connect i tıklayınca hep açık kalıyor ve her blog için yeniden yazmana gerek kalmadan istediğin sayfaya girebiliyorsun.
Devekuşları aslında sevimli hayvanlardır ama.....