13 Aralık 2007

Cıvıl cıvıl şiirler

Fatma'cığım onun için yorum bırakan herkese teşekkür ediyor dostlar. Size bir teşekkür mektubu yazmış, yorumlarda okuyabilirsiniz. Çok güzel geçmiş imza günü. Nice günlere diyorum. Özellikle üyesi olduğunuz anne-çocuk grupları ve sitelerinde kitabın duyurulmasına yardım ederseniz çok mutlu oluruz.
*
Güneşin saçları uzun,
lüle lüle,
darmadağın.
Tarandıkça gökyüzünde
yandı sırtım, dokunmayın.
*
Canım, biricik arkadaşım Fatma'nın (Küçüktaş), yüreği onun kadar güzel olduğuna inandığım Deniz Üçbaşaran'ın -yanda örneğini gördüğünüz- çizimleriyle ete kemiğe bürünen Cıvıl Cıvıl Şiirler kitabının imza günü var bu cumartesi. Duyduk duymadık demeyin, yolunuzu düşürebilirseniz çocuklarınızı alıp gidin ve Fatma'cığımın yanağına bir öpücük kondurun, o pırıl pırıl yüreğinden çıkan şiirleri bizlerle buluşturduğu için. Fatma hayatımda gördüğüm en yardımsever, en hayırlı dostlardan biridir. Bu mutlu gününde yanında olamadığım için beni affet güzel arkadaşım. Daha nice güzel kitap bekliyoruz senden. Yüreğindeki ışığı her daim saçman dileğiyle. Bundan daha güzel bir yılbaşı armağanı olur mu? Çocuğu olsun olmasın, böyle bir armağan almak gülümsetecektir herkesi.
*
İMZA GÜNÜ:
Cıvıl Cıvıl Şiirler
15 Aralık 2007, Saat 15:00-18:00
Ortaköy 200 Kitabevi
Çırağan Caddesi No: 50/A Ortaköy
BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
(Ortaköy'de, ana caddede, Feriye Sineması'na gelmeden, Paul Pastanesi'nin sırasında, Garanti Bankası'nın hemen yanında.)

21 yorum:

Leziz Tarifler dedi ki...

Fatma hanım'a başarılar diliyorum. İyilikler her daim dünyamızdan eksik olmasın. :o)) Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Tijenim,

ne hoş bir kitap kapağı tasarımı, ne hoş dizeler...

Ben buradan kocaman sevgilerimi ve tebriklerimi gönderiyorum..

En kısa zamanda edinmeli :)

sevgiler..

www.misssgibi.com

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Tijen'cigim,

Fatma hanima, basarilar diliyorum, eminim cok guzeldir. En kisa zamanda gelen olursa isteyecegim.

Sevgilerimi gonderiyorum ve guzel bir hafta sonu diliyorum.

Tijen dedi ki...

Kızlar çok teşekkürler. Eminim Fatma'cığım bu destek mesajlarını görünce çok sevinecektir, hepsini kendisine ileteceğim.

Adsız dedi ki...

Tijenim, aldım karşıma blog manşetle konuştum. Bana bak dedim tijenim yazı yazınca iki defa göster :) Onun için çıkıyor olabilir. hihihih

Şaka bir yana bilmiyorum nedenini, programcıma (eşime) sorunu ileteyim :) Çok teşekkür ederim hatırlatma için tijenim :)

www.misssgibi.com

MUTFAKTA HOŞ SEDA dedi ki...

Tijen kalp kalbe karşı buna deniyor galiba tam senin sayfanda resimlerini incelerken (imrenerek ve hayran kalarak)senden sayfama yorum geldi çok sevindim. Fatma'yı çok tebrik ediyorum bol satışlar diliyorum ve senin Kars'ta çektiğin resim çok eskilere götürdü beni küçükken babannem kavurga yapardı sıcak sıcak, avuç avuç yerdik kokusu burnuma geldi sanki...
Sevgiler

NiNo dedi ki...

cok guzel cokkk bende birzamanlar yazardim siir artik kavusunca bizimikine :D siir yazacak konu kalmadi :D sadece askti sanki siir ne sacmalik ama yazamiyorum iste :) ne guzel insanin yaninda boyle guzel insanlar olmasi yanindaolamazanda arkadasinin bir cok insana duyurdun bu siirler cizimleri bu da cok guzel bir armagan bence :)

NiNo dedi ki...

sevilenler ihmale gelmez derim ben sende benim sevdigimsin :D ay bak siir gibi oldu :D asikmi oldum nedir :DDDDD

Selma Alkan dedi ki...

Sevgili Tijen ablacim arkadasinin basarilarinin devamini diliyorum..sayfasina koymus oldugu siiri cok beyendim yuryine saglik...hayirli aksamlar..

Tijen dedi ki...

Sağol Selma'cığım. Çok güzel değil mi şiir?
*
Nihan kadın, dalga geç sen benimle. Yakışıklı bir oğlun olduğunu bilmeyen var mı şu dünyada? Artık şiirler de oğulcuğa!
*
Seda'cığım,
Ah o eski günler! Bize neler yaşatıyorlar değil mi?
*
Zerrin'ciğim,
Ya şimdi o blog manşet de sana kızıp bu sefer hiç yayınlamazsa? Şaka bir yana, gerçekten bu kadar yoğunken her şeye nasıl yetişiyorsun şaşıyorum. Nihan'la seni biyonik kadın ilan ettim!

Zeynep dedi ki...

Çocuk olup o şiirleri tüm masumluğuyla okumak, sonra da tatlı rüyalara dalmak geldi içimden...Fatma Hanım'ı çok tebrik ediyorum bu güzel duyguları canlı tutacak işler yaptığı için. Tabi Tijen'im seni de tebrik ediyorum böyle güzel insanları tanıyıp bizlere de tanıştırdığın için.

Yaren dedi ki...

Tijencim arkadasin Fatmayi tebrik ediyorum böyle güzel bir ise imza attigi icin,resmide cok begendim.Yüregine saglik diyorum ve yolu acik olsun.Ayrica bir önceki yazinda ,kavurga konusunda,yazi hatasi yapmisim kusura bakma.Biz dede cetene derler:)Sevgilerimi biraktim canim.
Simdiden iyi hafta sonu diliyorum.

İLKAY dedi ki...

Tijen ablacım
ben tüm bilgiler için çok teşekkü ediyorum....siteni büyük keyifle okuyorum ve seyrediyorum....
ben fotoğraf makinanın ve objektifinin detaylarının öğrenebilir miyim eğer mümkünse....
Çok güzel fotoğraflar çekiyorsun...ellerine sağlık...
kitap ve kahve etkinliğinde çok güzel dostluklar kuruldu gerçekten...
desteğin ve mesajın için çok teşekkürler....
iyi ki varsın....
Sevgimle,
İlkay

Tijen dedi ki...

İlkay'cığım,
Ben o kadar iyi fotoğrafçı değilim, daha yenecek çok fırın ekmek var. Fotoğraf makinem Nikon D50 ama son fotoğraflarda kullandığım lens ödünçtü, geri verdiğim için adını sanını bilmiyorum ama güzel bir lensti. Bana da lazım olacak iyi bir tane.
*
Yaren'ciğim,
Sana da güzel bir haftasonu yaşamayı diliyorum.
*
Zeynep'ciğim,
Ben tebrik edilecek bir şey yapmıyorum. Bu kadar güzel insan olunca çevremde, onlardan bahsetmemek ne mümkün?

butterfly dedi ki...

Tijencim Fatma Hanımı ben de senin aracılığınla tebrik ederim, ne güzel dizeler bunlar..
Ben şiir okumayı da yazmayı da çok severim, bence şiir bambaşka bir dünya. O dünyanın tadına varan bir daha bırakamaz.
Bizimle bu güzel kitap haberini paylaştığın için teşekkürler..
Sevgiler:).
aslı

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Tijen'ciğim arkadaşını tebrık ediyorum .Benim oğlumda tam bır sıır hastası.Hatta geçen gun sınıfta yazdığı siirle bırıncı gelmiş.Sanada teşekkurler canım her zaman ne guzel şeyler yazıyorsun.Sevgilerimle..

Eya dedi ki...

Tijencigim...

Fatma Hn.´i tebrik ediyorum.Cizimler harika.Cok zevkli hazirlanmis. Ilk geldigimde hemen edinecegim bu kitaptan.Basarilar dile bizden de ...

Sevgiler

Zehra

Tijen dedi ki...

Sevgili Zehra, Özay ve Aslı,
Tebriklerinizi Fatma'cığıma ileteceğim. Çok mutlu olacağına eminim. Teşekkürler.

Naile dedi ki...

Tijen, ben sana bir de katmer fotosu göndersem sen kesin kalkıp gelirsin Antep'e değil mi? :) Gelirsen çok sevinirim geçen geldiğinde tanışamamıştık belki bu sefer bu imkanı yakalayabiliriz.
(Bloguma yazdığın yoruma cevap olarak yazdım bunu ama belki görmezsin diye buraya da eklemek istedim)

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Fatma'yı öncelikle kuluyorum ve kitabının hayırlı olmasını diliyorum.Umarım güzel satışlar olur vr büyük bir kitleye hitap eder.Şiir severler için çok güzel olacak bu imza günleri.

Sen ne kadar iyi dostsun,arkadaşsın ve ötesi cansın bizlere tatlı Tijen'im.

Kocaman öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum sana..Anneciğin ellerinden öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Sevgili Arkadaslar,

Hepinize cok tesekkur ederim. Gercekten Tijen gibi bir dosta sahip olmak cok onemli. Sizin gibi icten, duyarli ve ilgili kisilere kitabimin haberini verdigi icin cok sansliyim. Cunku ben ve cizer arkadasim Deniz Ucbasaran bu isi profesyonel olarak yapmiyoruz. Ikimizin de hedefi daha cok cocuga ulasmak ve onlara siiri sevdirmek, ozgun ve kaliteli cizimlerle onlarin yasamina renk katmak. Maalesef ortalik Cin'de basilmis, ozansiz cocuk kitaplarindan gecilmiyor. Umarim cocuklariniz ve sizin icinizdeki cocuklar da okur ve siirin keyfini, resimlerin zevkini yasar, civiltili bir hayalimizi paylasir. Tijen'e ve yazan tum arkadaslara iyilikler, guzellikler diliyorum.

Sevgilerimle,
Fatma Kucuktas