30 Ekim 2011

Bu hafta Niğde'deyiz

Sevgili dostlar, komşular,
Kaç günlerdir yazamamışım, affedin. Niğde, Kapadokya ve Kayseri çekimlerimizi bitirip döndükten sonra 9 günlük bir geziye daha çıktım. Bu sefer kendim içindi (veya bir ön gezi diyelim). Geldim yine çekimler için yola çıktık. Dolayısıyla bir türlü fırsat bulamadım. Haftasonu kısmetse Antalya'ya varacağım. Gerçi bayram gelmiş olacak, olsun, yine de bir şeyler yazabileceğim. Anlatacaklarım olacaktır elbet. Şimdi çekime gidiyoruz ama bu akşam Niğde bölümümüzün tekrarı olduğunu hatırlatayım istedim. Niğde bağları olağanüstü güzeldi. Gelin birlikte gezelim, muhteşem Niğde yemeklerini birlikte
tadalım. 19:15'te, Kanal 24'te (televizyondan izleyemeyenler kanalın web sitesinden de izleyebilir hatırlatayım). Ayrıca önceki bölümler de yanda linki olak facebook sayfamızda, onları izlemek isterseniz bilginize sunmuş olayım. Çok güzel çok renkli çok umutlu bir gün diliyorum. Biliyorum zor zamanlar, kızgın, üzgün, acılı, öfkeliyiz ama biz yine de güzele, iyiye, umuda yoğunlaşalım ne dersiniz?

5 yorum:

burcu dedi ki...

Ben de facebookda eski bolumleri izliyordum simdi. Nigde bolumunu merakla bekliyorum!

Limon çiçekleri dedi ki...

Niğde bölümünü büyük bir zevkle izledim canım ama ben Antalyaya gelişinede takıldım:)Haberimin olmasını isterdim:)Sevgiyle kal.Kolay gelsin..

misk dedi ki...

Kolay gelsin:) ben de eski bölümleri biriktirdim hep izleme üzere, başlayacağım yakında izlemeye.. TV alışkanlığımı neredeyse tamamen yitirdiğim için. Diyorum ki keşke bir dvd'de toplansa bu dizi ya da şöyle bol fotolu bir kitapta?? sevgiler

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Merhabalar,
Memleketimizin gezilecek görülecek ne güzel yerleri var.
Paylaşımlar sayesinde gitmiş kadar oluyoruz.
Sevgilerimle...

Peritozu dedi ki...

Çok ama çoook güzel işler çıkarıyorsunuz Tijen Hanım, heyecanla ve mutlulukla takip ediyoruz sizi :) Enerjinize sağlık :)