Bugünkü Star gazetesinde Hale Ceylan Barlas'ın Mutfaktaki Yaban'ı (YKY, 2009) tanıttığı yazısı yer aldı. Bodrum'da çalıştığım dönemde bitkileri uzmanlara teşhis ettirdiğimizi söylemiştim ya Hale hanım yalnız çalıştığımı düşünmüş sanırım. İşin asıl büyük kısmını yapan Füsun Ertuğ idi, birlikte toplayıp kuruttuğumuz bitkileri (gerçi kurutma işlemiyle daha çok ben ilgileniyordum ya) uzmanlara o teşhis ettiriyordu. Bu yazıyla çok sevgili Füsun'u da anmış olayım. Onunla tanışmasam belki otlarla olan aşkım yarım kalacaktı. Yazıyı okumak isterseniz:
http://www.stargazete.com/cumartesi/kimi-deva-kimi-zehir-haber-235489.htm
Tijencim keyifle okudum,tebrik ediyorum...
YanıtlaSilYazıyı okudum. keşke "97 de ben de yanınızad olsaydım" diye aklımdan geçirdim.
YanıtlaSilkim bilir ne kadar zevkli bir çalışma olmuştur.
son günlerde tv de herkes bir ot öneriyor ben de diyorum ki "aman heroto yemeyin kaynatıp içmeyin hastanelik olursunuz "
en iyisi "güzel bir kitap" edinmek
seni kitabını tabii ki.
Bu yılın ilk kitabını ısmarladım netten..
YanıtlaSilİnşallah imzalatmakta kısmet olur :) hem o güzel gülüşünü tekrar görme zevkine ererim...
siz tanımak cidden büyük ayrıcalık!
YanıtlaSilreda
okumadigim tek kitabin bakalim ne zaman kismet olacak heyecanla bekliyorum:)
YanıtlaSil