Sevgili dostlar,
Bu akşam Bodrum ve Milas'ta çektiğimiz bölüm yayınlanacaktı ancak dün 13 askerimiz şehit olunca içinde düğün görüntülerinin olduğu bir programı yayınlamanın uygun olmadığını düşünmüş kanaldaki yöneticiler. Saldırıda ölen askerlerimize rahmet, geride kalan yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor, bu değişikliği anlayışla karşılamanızı rica ediyorum. Ben de montajlanmış halini görememiştim bu bölümün. İzlemek için bir hafta beklemek durumundayız, üzgünüm. Programla ilgili gelişmeleri buradan, facebook sayfamızdan, twitter hesabımızdan izleyebilir, programla ilgili görüş ve önerilerinizi taksepetikoluna@yirmidort.tv adresine bildirebilirsiniz.
Sevgili Tijen dün Muğla bölümüne rastladım programının, hayırlı olsun,çok keyifli bir programdı, yemeklerde aklım kaldı:)iyi yayınlar diliyorum, sevgilerimle...
YanıtlaSilböyle yayınlara bayılıyorum başarılarınızın devamını diliyorum
YanıtlaSilablam besin duyarlılığı nedeniyle sadece darı yiyebiliyor nasıl alayım nasıl kullanayım size danışayım dedim ...
Neslihan'cığım sağol varol!
YanıtlaSilSevgili Mine,
YanıtlaSilÇok teşekkürler güzel dileklerin için. Bir gün Samsun'da da çekim yaparız inşallah.
Ablanın besin duyarlılığını soracağım. Çölyak hastalığı mı var? Sadece darı mı yiyebilir tahıl olarak? Darıdan kastın mısır değil değil mi? Kusura bakma çok soru sordum ama doğru anlamak lazım. Eğer glütensiz tahıl yemesi gerekiyorsa sanırım karabuğday veya kavılca denen antik bir buğday türünü de tüketebilir. Bir sorun doktoruna isterseniz. Kavılca yeni yeni tanınmaya başlıyor. Şu anda Kars'ta üretiliyor un olarak (aslında bulguru "siyez" adıyla Kastamonu civarlarında da var). Ambar markası ile ekolojik pazarlarda ve doğal ürün satılan dükkanlarda bulunuyormuş. Bir araştır istersen. Ablana geçmiş olsun.
Ben de büyük bir heyecanla bugün 18:15 tekrarını yakalayabildim Tijen, sen heryere çok yakışıyorsun, hayırlı uğurlu olsun bu güzel program hepimize! :)
YanıtlaSilTekrarını bile zevkle seyrettim:))
YanıtlaSilannem kemoya girmeden önce hepimiz besin duyarlılığı testi yaptırmıştık besinler belirgin olarak etkilemiyor, yavaş yavaş bağışıklık sistemini zora sokuyor
YanıtlaSiluygulanması çok zordu hele de ablam gibi buğday, gluten, çavdar, yulaf, mısır, yememesi gerekiyorsa ... alternatif darı, karabuğday verilmiş ... sebze ve meyvelerde sorun yok da ekmek işini darı ile çözeceğim gözüküyor : ) hayırlısı bakalım ...
Anneciğine geçmiş olsun Mine! Onunki en zoru. Diğerleri de kolay değil ama. Kavılca işine de bir bak derim, onun da glüteni düşüktü. İtalya'da da yetişiyor bu tip buğday, onlar "faro" diyorlar. Darı nereden bulacaksın bilmiyorum. Pirinç yenebiliyordu sanki öyle kalmış aklımda. Pirinç unu da eklenebilir. Karabuğday unu da satılıyordu gibi kalmış aklımda ama nerede bilmiyorum bir araştırmak lazım.
YanıtlaSilNur hatun,
YanıtlaSilNe tatlı kadınsın!
Sağol canım.
*
Demet'ciğim,
Gülümsettin beni. Yakışıyor muyum gerçekten bilmiyorum. İnsan kendisine karşı biraz acımasız oluyor herhalde (tabii kendine karşı özel bir hayranlığı yoksa!)
Sevgili Tijen,
YanıtlaSilgeçen cuma günü ekran basinda yeni bölümünü beklerken tekrarini görünce tabiiki yine izledim. Bu hafta artik yine ekran basinda olacagim :-) Basarilarin devamini dilerim. Senin ile gurur duyuyoruz. Sevgilerim ile
cevaplar için çok teşekkür ederim, başarılarınızın devamını dilerim : )
YanıtlaSilHiç izlemez olurmuyum..Zevkle izledim.şahane olmuş..başarılar..
YanıtlaSil