tag:blogger.com,1999:blog-12167633.post4822690201416694700..comments2023-10-06T11:20:29.883+03:00Comments on MUTFAKTA ZEN: Moda'da yeni bir lezzet durağıTijenhttp://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-2739230737732447362009-12-22T22:15:44.072+02:002009-12-22T22:15:44.072+02:00İstanbulda Yeşilköyde çok Ermeni yurttaşımız yaşar...İstanbulda Yeşilköyde çok Ermeni yurttaşımız yaşar Zamanı geldiğinde topiklerini hiç ihmal etmezler, her yılbaşında bize de getirirler unutmazlar. Önceleri biraz ters gelse de sonra lezzetine varıyorsunuz, değişik ve damağınızın unutamayacağı bir lezzeti vardır. Sovanla tarçına gelince, çok yakışırlar birbirlerine.Lahana sarmasını düşünün bir, kullanılan onca sovanla tarçın da birliktedir, hele Sevgi Ackersonnhttps://www.blogger.com/profile/04005204948856751440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-44933822021563190562009-10-20T13:14:15.864+03:002009-10-20T13:14:15.864+03:00Tijen'cim merhaba,
Topik'le ilk defa geçen...Tijen'cim merhaba,<br />Topik'le ilk defa geçen yılbaşı tanıştım ve tattım. Geçen yılbaşında menümüzün hemen hemen hepsini Hamov - Feriköy'den almıştı , sağolsun bir arkadaşım orada çalışıyor ve sürekli Hamov'da öğle yemeklerini yediği için lezzetini bizde tanıtmış oldu.Tam benim damak zevkime uygun bir lezzet. <br />Şimdi Moda'da açılması ve evime çok yakın olması çok güzel Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-40628669323153385492009-10-11T12:10:21.564+03:002009-10-11T12:10:21.564+03:00Hiç yemedim daha önce.Denemek lazım o zaman:)Hiç yemedim daha önce.Denemek lazım o zaman:)Butikpartimhttps://www.blogger.com/profile/11346414954628102942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-57212730106293945342009-10-10T20:07:33.766+03:002009-10-10T20:07:33.766+03:00tarçın ve soğan olmazmış gibi geliyor kulağa ama b...tarçın ve soğan olmazmış gibi geliyor kulağa ama bu kadar beğeni boşuna olmasa gerek diyip, ilk gittiğimde deneyeceğim mutlaka...Evrenhttps://www.blogger.com/profile/08768542753437121672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-70679305790357233352009-10-10T11:22:06.043+03:002009-10-10T11:22:06.043+03:00Hiç duymadığım bir lezzet,anlatılanlarda çok hoşum...Hiç duymadığım bir lezzet,anlatılanlarda çok hoşuma gitti...moda yakın.. gidip denemek isterim bende...pelincehttps://www.blogger.com/profile/09074728126504496107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-10931026025620778402009-10-09T18:31:24.443+03:002009-10-09T18:31:24.443+03:00Bilmediğim bir lezzet Tijencim ama birgün yolum dü...Bilmediğim bir lezzet Tijencim ama birgün yolum düşerse tatmak isterim yeni lezzetleri hep çok merak etmişimdir...Sedahttps://www.blogger.com/profile/01361015003357810900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-25101272374097577752009-10-09T13:32:22.144+03:002009-10-09T13:32:22.144+03:00Tijencim hiç duymamıştım Topik'i..Çok ilginç g...Tijencim hiç duymamıştım Topik'i..Çok ilginç geldi bana, tadını çok merak ettim. Bir gün mutlaka ben de denemeliyim:).<br />Sevgiler..<br />aslıkristalkelebek(aslı)http://www.kristalkelebek.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-82008525971014980972009-10-09T12:12:45.713+03:002009-10-09T12:12:45.713+03:00Sevgili Tijen, beş yıldır Ermeni bir ailenin gelin...Sevgili Tijen, beş yıldır Ermeni bir ailenin gelini/kızı/parçası olarak yaşadığım, bir dolu şey öğrendiğim, renklendiğim, çeşitlendiğim, lisanıma yeni bir lisan kattığım, mutrafığımı/kütüphanemi/dimağımı/içimdeki müziği zenginleştirdiğim için kendimi fazlasıyla şanslı gören bir insanım. Yıllar evvel Takuhi Hanım'ın kitabının ilk çıktığı zamanlarda sevdiğim insana ve dostlarımıza beğendirmek zerohttps://www.blogger.com/profile/17541437886340777213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-15406773047367307632009-10-08T23:06:44.862+03:002009-10-08T23:06:44.862+03:00Tijen'ciğim,
Şimdi oturduğum apartmana gelene ...Tijen'ciğim,<br />Şimdi oturduğum apartmana gelene kadar Ermeni mutfağı hakkında bildiklerim sadece okuduklarımla sınırlıydı. Ama son on yıldır çok sevgili komşum Siran'ın sayesinde bu mutfağın en güzel yemeklerini yiyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.Topikler, midye dolmalar, paskalya çöreğinin en güzeli daha neler neler? Sağolsun ne zaman pişirse mutlaka bize de verir.<br /IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-587164970313373762009-10-08T22:41:22.822+03:002009-10-08T22:41:22.822+03:00tamam canım..
hafta sonu selamınıda götürürüz elbe...tamam canım..<br />hafta sonu selamınıda götürürüz elbet :))Bir Dut Masalı - nUnUhttps://www.blogger.com/profile/16306887121176811610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-36199569620343752292009-10-08T19:40:18.712+03:002009-10-08T19:40:18.712+03:00hımm hiç duymadığım bir lezzet. yolumun düştüğü bi...hımm hiç duymadığım bir lezzet. yolumun düştüğü bir zaman deniycem..PAPATYA PRENSEShttps://www.blogger.com/profile/09004367962855018045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-9022263437126299712009-10-08T18:48:21.259+03:002009-10-08T18:48:21.259+03:00Hiçbir fikrimin olmadığı bir yiyecek maalesef :( M...Hiçbir fikrimin olmadığı bir yiyecek maalesef :( Moda'ya gitmek lazım demek? buda zor gibi..eee Topik yemek başka bir zamana kaldı desene ??Zehra Gürgenhttps://www.blogger.com/profile/00558591117549507812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-69798639351340070462009-10-08T17:14:30.356+03:002009-10-08T17:14:30.356+03:00hemen açtım baktım google earth'den. kaybolmad...hemen açtım baktım google earth'den. kaybolmadan bi yere gidemiyorum başka türlü. hoş bazen kaybolunca daha iyi oluyo, güzel manzaralar binalar çıkabiliyor rastlantı olarak.<br />evden yürüyerek gitmeli, yürüyerek dönmeli. nasıl olsa dolmaları yutarken saymayı unuturum ben :)nalanhttps://www.blogger.com/profile/09882210895991439176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-39122297677658593402009-10-08T15:33:42.930+03:002009-10-08T15:33:42.930+03:00Eeeee biz napıcaz Tijenciğim burada? :)))
Sevgile...Eeeee biz napıcaz Tijenciğim burada? :)))<br /><br />Sevgiler,<br />EvrenBir Dilim Düşhttps://www.blogger.com/profile/09110710846318467717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-77602467950548968212009-10-08T15:02:07.751+03:002009-10-08T15:02:07.751+03:00Çok iyi oldu gerçekten bu yazın Tijen'ciğim..A...Çok iyi oldu gerçekten bu yazın Tijen'ciğim..Artık bol bol sipariş veririz kış gecelerinde..))Gönlüne sağlık sultanların sultanı..Öpüyorum kocaman..Sevgiler..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-39464640213311329012009-10-08T14:21:15.448+03:002009-10-08T14:21:15.448+03:00Foça, Erenköy, adalar derken, sonunda Moda'da ...Foça, Erenköy, adalar derken, sonunda Moda'da karar kıldık yerleşmek için... Bu fikrimiz tam da pekişmişken, pek hoş oldu bu yazı...La Madame Chapeauhttps://www.blogger.com/profile/04015148276509589502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-31031869807996828612009-10-08T13:36:42.866+03:002009-10-08T13:36:42.866+03:002005 te yazmissiniz yaziyi nasil kacirdim. 2006...2005 te yazmissiniz yaziyi nasil kacirdim. 2006'da Moda'da oturdum 6 ay ama bu dukkan yoktu. Ferikoy'deki guzelim pastaneyi kesfedememisim hayiflanir durumum simdi butun gun!bestehttps://www.blogger.com/profile/00505632358099847678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-11550337499304817772009-10-08T13:24:19.995+03:002009-10-08T13:24:19.995+03:00topiiiikk cok guzeldir. Niye hicbir yerde bulunmuy...topiiiikk cok guzeldir. Niye hicbir yerde bulunmuyor diyordum yasasin ! Ufacik proplem ne zaman gelebilirim bakalim:)bestehttps://www.blogger.com/profile/00505632358099847678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12167633.post-4935735847881220832009-10-08T12:47:48.549+03:002009-10-08T12:47:48.549+03:00topik biraz zahmetli ama seveni için de bir o kada...topik biraz zahmetli ama seveni için de bir o kadar dayanılmaz nefasette bir mezedir. alışık olmayan için ise o tatlı-tuzlu lezzet biraz garip gelebiliyor, tecrübeyle sabittir. ben yılda bir iki kez yapabildiğim renkli ve bol mezeli olmasına gayret ettiğim dostlarla rakı gecelerinde mutlaka topik de yaparım. eski usulü çok daha zahmetlidir (kare tülbent çıkınlarında haşlananları). şimdi kolayına Anonymousnoreply@blogger.com