09 Ocak 2010

Hindistan Gezi Rehberi-İmza günü

Sevgili dost Zafer Bozkaya'nın yarın (10 Ocak 2010, Pazar) Sultanahmet'te DUBB Indian Restaurant'da imza günü varmış. Zafer defalarca Hindistan'a gidip gelmiş, pek çok kişiyi oralarda gezdirmiş bir dost. Bir süredir de zaten düzenli geziler düzenliyor. Hindistan Gezi Rehberi adlı kitabı 4. baskısını yapmış. Bu günde Zafer'in yanında olmak isteyenlere duyururum. Ayrıca imza günü dolayısıyla oraya gidenlerin yedikleri yemeklerin %20'sini Zafer ödüyormuş, bunu da iletmeli. Saat belirtilmemiş ancak öğle ve öğleden sonra saatleri olduğunu varsayıyorum. Gitmek isterseniz aşağıdaki telefondan bilgi alabilirsiniz sanırım. (Başarılar diliyorum sevgili Zafer, oralarda olaydım mutlaka yanında olmak isterdim! İmza günü duyurusu için de Nurdan hanıma teşekkürler, siz iletmeseydiniz haberdar olamayacaktım.)
Bu da Zafer'in web sitesinin adresi. Hindistan'a gitmeyi düşünüyorsanız Zafer'den daha iyi bir rehber bulamazsınız bilesiniz:
http://www.hindistangezi.com/
Bu da restoranın adresi:
10 İncili Çavuş Sokak
Alemdar, İstanbul
0212 513 73 08
http://www.dubbindian.com/tr/index_tr.html

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hindistan seyahati en büyük amaç ve
ideallerimden birisi.Seneye okulumu
bitirdikten sonra gidip,felsefe ve sosyal yaşamını öğrenmeliyim.Bu çok
değerli bilgiler için teşekkür ederim Tijen ablacığım:)
Ayşegül K.

bir demet feslegen dedi ki...

Hindistan'ı ben de çok merak ediyorum, hem seven hem de sevmeyen kişilerin anlattıkları gezi anıları da beni daha çok meraklandırıyor :)

Zehra Gürgen dedi ki...

KEşke gidebilsem..
ama şimdlik zor, bakarsın kızım büyür birlikte gideriz :)

Unknown dedi ki...

gercekden merak ettıgım ülkelerden bırısı ıns bırgün gıdebılırım :)