17 Haziran 2009

Halfeti'nin büyüsü

Yolcu yolunda gerek dedim yollara düştüm. Bir kez daha. Bu sefer eve dönüş içindi. Ya da eve varış. Bu sefer yollarda en çok neyi sevdim biliyor musunuz, sapsarı saçaklarıyla etrafına bakınan ayçiçeklerini. Belki kuşların getirdiği, belki yoldan geçen arabaları seyreden çocukların düşürdükleri ayçiçeklerinin kendi kendilerine büyüyüp serpilmesi bana hep evrenin olağanüstülüğünü düşündürmüştür. Sevinç duymuşumdur onları gördüğümde. Yine onları seyrederek geçtim o yollardan. Yazacak, anlatacak çok şey birikti ya şimdi yine acelem var, işler beni bekliyor. Hiç değilse Halfeti'nin büyülü atmosferinden bir enstantane ile buluşturayım sizi istedim. Devamını da anlatacağım elbet, sadece şu anda değil. Bugün günlerden çarşamba, haftanın en ortası. Güzel olsun devamı.

16 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

Tijen merakla bekliyorum oralarla ilgili izlenimlerini..gitmedim gitmiş kadar olacağım :)

sevgiler

gülizar dedi ki...

İNAN SENİNLE TANIŞMAYI ÇOK AMA ÇOK İSTİYORDUM,AMA C.TESİ ÇALIŞTIĞIM İÇİN :(( OLMADI.kEŞKE PAZAR OLARAK AYARLANSAYDI AMA KISMET HEM KİTABIMIDA İMZALATACAKTIM :(( AMA İNAN SENİ SICAKLIĞIN SANKİ SENİ YILLARDIR TANIYORMUŞ HİSSİ VERİYOR BANA TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM.ALLAH'A EMANET OL SEVGİLİ TİJEN İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞMEK NASİP OLUR.

Özlem Mertler dedi ki...

Şimdi fırından '' bir ot masalı''nda tarifini verdiğin biberiyeli patateslerin kokusu geliyor. Kimbilir bir sonraki kitapta bu güzel fotoğrafların arasındaki hangi güzellikleri taşıyacaksın bize?

Seninle tanışmak güzeldi, yine gel.))

aysegul dedi ki...

Sevgili Tijen Ablacığım,
Orası Urfa bölgesinde mi?Sevgilerrr

TURİZM VE EĞİTİM dedi ki...

21 haziran da buradaysanız sabah 10 da başkan Akaydın ile ekolojik pazarda buluşacağız !

Nil

meleginmarifetleri dedi ki...

Muhteşem bir foto devamından ne gelecek merakla bekliyorum yolun açık olsun tijenim.
Hoşçakal.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

bende zehracığıma katılıyorum..
doğunun büyüsü benide heyecanlandırıyor.
hiç bir köşesine ayak izlerim değmedi ne yazıkki..
dilerim bir gün, anlattıkların
ve anlatacakların yol hritam olur..
iyi dinlenceler tijenciğim..
güzel ayçiçeklerine öpücükler..
asildirler çok.
yüzleri hep güneşe dönük..
seninde yüzünden aydınlık eksilmesin.
sevgiler....güzellikler.

ipek dedi ki...

Merakla gezi notlarını bekliyorum Tijencim. Buluşmaya gelemedeşm maalesef şehir dışındaydım. Ama çok istedim. Bir dahakine kesin ordayım. Çok eğlenmişsiniz ne güzel.
Sevgiler

SOFRAM dedi ki...

Tijen'ciğim Urfa'ya kadar gittiğimizde yol üzerinde görülecek yerleri gezmiştik ama ne yazık ki Halfeti'yi görmek kısmet olmadı, çünkü o gün geçiş yolunu kapatmışlar çalışma yapıyorlardı,inşallah başka sefere,oralar gerçekten de büyüleyici, güzel gezinin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz canım, sevgilerimle...

karadenizsofrasi-Balıkesir dedi ki...

Hoş geldin tijencim bu haftasonu bende bir istanbul adalar turuna çıkıyorum,bir hafta ordayız ailecek,dönüşte inşallah,sen daha buralarda olacaksın nasılsa,karadenize gideğiz daha aonrada,gitmeden görüşürüz.sevgiler.

lezzet sefasi dedi ki...

Siznde haftaniz saglik ve mutlulukla gecsin.kocaman tebessumler gonderiyorum.Dunyanin bir ucundan,ugradiginiz her guzel koseye.

NAZLICA dedi ki...

Tijenciğim, burayı çıplak gözle görebildiğim için şanslıyım. Oralar çok farklı,büyülü sanki. Güzel bir fotoğraf olmuş. Devamını merakla bekliyorum.

Sevgi Küçük dedi ki...

görmeyi en çok istediğim yerlerden biri.
yazacaklarını bende merakla bekleyeceğim.
umarım yolculuğun iyi geçmiştir.
günün güzel geçsin. :)

Narince dedi ki...

O taraflar hiç gitmedim ne yazık. Bekliyorum, senin kaleminden okuma zevkini. Günebakanların sarı ışığı gününü aydınlatır umarım.

Özlem dedi ki...

Büyülü bir kare yakalamışsın, devamını merakla bekliyorum Tijen'cim,
sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

Görmeyi çok istediğim yerlerden biri Tijen'ciğim..Hiç gitmediğim halde benim için çok gizemli bir yer..Yazını ve anılarını ilgiyle takip edeceğim..Kocaman sevgilerimi gönderiyorum..